rafcio_100
Użytkownik
Skończ juz prowokowaćAle będą połfinały , chyba najmocniejsze obsadzenie od lat , Juve , Barca , City i Bayern
Skończ juz prowokowaćAle będą połfinały , chyba najmocniejsze obsadzenie od lat , Juve , Barca , City i Bayern
Czemu prowokować ? O co chodzi ?Skończ juz prowokować
tym setem psycha na poziomie -100. Kemerovo po mecz !Belgorod 22-16 i wdupili seta szacunek
Przegrali z nimi trzy razy już w tym sezonie to czemu i czwarty mieliby nie przegrać. Widać że im nie leżą.Belgorod hehe, przegrają 3:0 pewnie
bierz pod uwage ze to ruska liga jest i jak ostatnio ogladalem ich mecz z Kemerovem na wyjezdzie w lidze to zawodnik atak w out i usmiech od ucha do ucha ....ruskie wszystko ustawiaPrzegrali z nimi trzy razy już w tym sezonie to czemu i czwarty mieliby nie przegrać. Widać że im nie leżą.
Dlatego ja lubię grać niższe ligi ruskie w kosza ręczną i siatębierz pod uwage ze to ruska liga jest i jak ostatnio ogladalem ich mecz z Kemerovem na wyjezdzie w lidze to zawodnik atak w out i usmiech od ucha do ucha ....ruskie wszystko ustawia
Dokładnie!! Powinien się rozpłakać i uciec do szatni.bierz pod uwage ze to ruska liga jest i jak ostatnio ogladalem ich mecz z Kemerovem na wyjezdzie w lidze to zawodnik atak w out i usmiech od ucha do ucha ....ruskie wszystko ustawia
dokładnie tak powinno być , smutek i złość , a nie radość od ucha od uchaDokładnie!! Powinien się rozpłakać i uciec do szatni.
Kiedyś można było miliony na ruskiej ręcznej rezerw ugrać bo same wyniki po 70 goli i więcej , pozniej limity na to zmniejszyli i nagle sie wyniki unormalniły.... Ruskow , żydow i włochów się nie gra nigdyDlatego ja lubię grać niższe ligi ruskie w kosza ręczną i siatę
Mahane Yehuda__Kiryat Gat over 1.5 ht
@2.33
obojetnie jakieBelgorod musiał w ogóle wygrać 3:0 żeby był super tb czy obojętnie jakie zwycięstwo i będzie trzeci mecz ?
no ale przecież wystarczy spojrzec na ten mecz zeby wiedziec ze oni wtopili po 1 secie frajerskim totalnie. Na miarę bab z 3 ligi polskiejja tam nie tykam ruskow , szkoda kasy na to
moze Ci wejdzie , mnie zycie nauczylo zeby gowna nie tykac bo smierdzi , ale życze Ci jak najlepiejno ale przecież wystarczy spojrzec na ten mecz zeby wiedziec ze oni wtopili po 1 secie frajerskim totalnie. Na miarę bab z 3 ligi polskiej