Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Betsafe/Bettson jest spoko, ale zawsze mi opóźniali wypłaty...widać coś im podpadłem.
Próbowalem się dziś do nich zalogować, ale mi pokazuje, że operacja wymaga kontaktu z pomocą techniczną...
Takie runy to tam na porządku dziennym. Ja to ligę w sezonie zasadniczym grałem regularnie bo przynosiła zyski.
Prędko nie zapomnę meczu Aspac - Bimasakti gdzie Aspac był dużym dogiem według buków a wygrał ponad 30 punktami
Oglada ktos Persepolis vs AL Wasl ? 30 min i kurs na Iranczykow 1,2 / AL Wasl dzis bez Brazylijczykow , dlatego taki slaby kurs na Persepolis ... Warto cos w kierunku AL Waslk czy Persepolis kontroluje mecz i podbija kurs ? ????
Oglada ktos Persepolis vs AL Wasl ? 30 min i kurs na Iranczykow 1,2 / AL Wasl dzis bez Brazylijczykow , dlatego taki slaby kurs na Persepolis ... Warto cos w kierunku AL Waslk czy Persepolis kontroluje mecz i podbija kurs ? ????