lamora365
Użytkownik
A ja chciałem poczekac na lekki wzrost liniiZa drobniejsze, pogrm under 146pkt w Indonezji.
A ja chciałem poczekac na lekki wzrost liniiZa drobniejsze, pogrm under 146pkt w Indonezji.
Juz się chyba nie doczekasz...A ja chciałem poczekac na lekki wzrost linii
Betsafe/Bettson jest spoko, ale zawsze mi opóźniali wypłaty...widać coś im podpadłem.To mówisz że Betsafe git git?
Ludzie coś o Betathome piszą że graja, ale doświadczeń z nim nie miałem
Bardez gol @1.83
Ja na bet 365, ogladalem kilka razy, szkoda zdrowia,ale polecam, obczajcie jakie tam dzwięki z głosników zapodają I jak kibice reagująTeraz znowu run z 0-12 do 13-12? NIeźle ???? Pewnie głupie pytanie, ale da sie gdzies to oglądać? ????
Pewnie się da bo nawet STS ma transmisję ????Teraz znowu run z 0-12 do 13-12? NIeźle ???? Pewnie głupie pytanie, ale da sie gdzies to oglądać? ????
Takie runy to tam na porządku dziennym. Ja to ligę w sezonie zasadniczym grałem regularnie bo przynosiła zyski.Teraz znowu run z 0-12 do 13-12? NIeźle ???? Pewnie głupie pytanie, ale da sie gdzies to oglądać? ????
Chyba dali Ci odpowiedźOglada ktos Persepolis vs AL Wasl ? 30 min i kurs na Iranczykow 1,2 / AL Wasl dzis bez Brazylijczykow , dlatego taki slaby kurs na Persepolis ... Warto cos w kierunku AL Waslk czy Persepolis kontroluje mecz i podbija kurs ? ????