>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
To mówisz że Betsafe git git?
Ludzie coś o Betathome piszą że graja, ale doświadczeń z nim nie miałem
Betsafe/Bettson jest spoko, ale zawsze mi opóźniali wypłaty...widać coś im podpadłem.
Próbowalem się dziś do nich zalogować, ale mi pokazuje, że operacja wymaga kontaktu z pomocą techniczną...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Haha, jakie fajne wyniki kwart w Indonezji
18:3
4:24
????
Wezmę Garuda Bandung, ale za drobne, bo to patologiczna liga.
Kurs 2.85

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Teraz znowu run z 0-12 do 13-12? NIeźle ???? Pewnie głupie pytanie, ale da sie gdzies to oglądać? ????
Ja na bet 365, ogladalem kilka razy, szkoda zdrowia,ale polecam, obczajcie jakie tam dzwięki z głosników zapodają I jak kibice reagują

domel206 802

domel206

Użytkownik
MHL
Tyumensky legion over 1.5 bramki w meczu @1.84
2 kwarta wlasnie sie zaczelo mysle ze 2 bramki w meczu o nic nie powinny byc problemem

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Teraz znowu run z 0-12 do 13-12? NIeźle ???? Pewnie głupie pytanie, ale da sie gdzies to oglądać? ????
Takie runy to tam na porządku dziennym. Ja to ligę w sezonie zasadniczym grałem regularnie bo przynosiła zyski.
Prędko nie zapomnę meczu Aspac - Bimasakti gdzie Aspac był dużym dogiem według buków a wygrał ponad 30 punktami

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Oglada ktos Persepolis vs AL Wasl ? 30 min i kurs na Iranczykow 1,2 / AL Wasl dzis bez Brazylijczykow , dlatego taki slaby kurs na Persepolis ... Warto cos w kierunku AL Waslk czy Persepolis kontroluje mecz i podbija kurs ? ????

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Oglada ktos Persepolis vs AL Wasl ? 30 min i kurs na Iranczykow 1,2 / AL Wasl dzis bez Brazylijczykow , dlatego taki slaby kurs na Persepolis ... Warto cos w kierunku AL Waslk czy Persepolis kontroluje mecz i podbija kurs ? ????
Chyba dali Ci odpowiedź :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom