>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
L 234

lalus85

Użytkownik
Spytaj Rambo jak mi się włamał na moją pocztę i pozniej chcial mi z banku kase wyplacic . :pozmieniał mi hasla wszedzie i na tyle bezczelny byl ze do mnie zadzwonil jako pracownik banku i sie mnie pyta w celu weryfikacji jakie jest nazwisko panienskie mojej matki....Poszedlem z jego numerem telefonu bo nawet idiota nie zastrzegl do kolegi w Orange i mialem jego dane na talerzu , pozniej na policje a Ci olali sprawe bo mnie nie okradl tylko probowal , a Ci dali mu tutaj Moderatora - smiech na sali normalnie

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
Ogląda ktoś może mecz rumuńskiego pucharu? Hermanstaddt coś atakuje czy po 3:0 już dali sobie spokój? Fajny kurs na ich over 3.5 po 3.40 , ale na ślepo ze statystyk to nie ma co ruszać.
Ja bym zostawił ten mecz w spokoju :p

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Spytaj Rambo jak mi się włamał na moją pocztę i pozniej chcial mi z banku kase wyplacic . :pozmieniał mi hasla wszedzie i na tyle bezczelny byl ze do mnie zadzwonil jako pracownik banku i sie mnie pyta w celu weryfikacji jakie jest nazwisko panienskie mojej matki....Poszedlem z jego numerem telefonu bo nawet idiota nie zastrzegl do kolegi w Orange i mialem jego dane na talerzu , pozniej na policje a Ci olali sprawe bo mnie nie okradl tylko probowal , a Ci dali mu tutaj Moderatora - smiech na sali normalnie
Ta historia ma jedną lukę - w jaki sposób uzyskał Twój identyfikator, czy inny numer klienta, za pomocą którego loguje się do konta bankowego? Takich rzeczy bank nigdy nie wysyła na maila, a jedynie na adres zamieszkania.

m@jster 424

m@jster

Użytkownik
No to grubo , Rambo wydawał się w porządku gościem, często mu nawet pożyczyłem kasę.
Forum już zeszło na psy , kiedyś większość stałych userow je opuściła. Pozdro!

L 234

lalus85

Użytkownik
Ta historia ma jedną lukę - w jaki sposób uzyskał Twój identyfikator, czy inny numer klienta, za pomocą którego loguje się do konta bankowego? Takich rzeczy bank nigdy nie wysyła na maila, a jedynie na adres zamieszkania.
Wszystko miałem na mailu , wyciagi z banku przychodzily i CV rozsylalem bo pracy szukalem . Mial wszystko co chcial . Do zrobienia przelewu potrzebowal tylko nazwiska panienskiego matki i pisal do moich znajomych na fejsie z mojego konta z zapytaniem : Hej , nie pamietasz naziwska panienskiego mojej matki ? &quot; i ludzie mi dzwonili i sie pytali czy cos cpalem... Dluga historia . Moj blad ze mialem ten sam mail co tutaj do uzytku dziennego , ale nigdy wiecej.
Na kazdym wyciagu z mbanku jest numer klienta podany

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
piotrex007 - jak zakładasz konto to w 1 mailu od razu dostajesz numer klienta
No to w końcu na każdym wyciągu, czy w pierwszym mailu, bo się zaczynasz motać? Bo nawet w pierwszym mailu rozczaruję Cię, ale nic takiego nie ma:

Co więcej, jest wyraźna informacja, żeby zalogować się pierwszy raz do systemu transakcyjnego i aktywować dostęp do internetu za pomocą pakietu aktywacyjnego, który przychodzi pocztą, a nie na maila.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
No to w końcu na każdym wyciągu, czy w pierwszym mailu, bo się zaczynasz motać? Bo nawet w pierwszym mailu rozczaruję Cię, ale nic takiego nie ma:
Co więcej, jest wyraźna informacja, żeby zalogować się pierwszy raz do systemu transakcyjnego i aktywować dostęp do internetu za pomocą pakietu aktywacyjnego, który przychodzi pocztą, a nie na maila.
ale to przeciez Rambo zrobil ! on potrafi sam odbic jencow w Wietnamie itp . , a ma nie umiec wlamac sie na konta ? ???? :cool::cool:

L 234

lalus85

Użytkownik
Czlowieku to bylo z 5 lat temu , konta tam nie mam i juz nie pamietam gdzie to bylo . W kazdym razie mial dostep przez maila do mojego nr klienta to ze ty nie masz teraz to nie moja wina .
Czlowieku ja ostrzegam ludzi a Ty szukasz kija do dupy widze
Vadera spytaj co i jak to Ci odpowie bo to pare lat temu było

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
2mapa Astralis @1.6
Nuke, najgorsza mapa liquid, najgorszy rating, zawsze banowana jako pierwsza, wyjątkowo zbanowali cache zamiast tego. Astralis to wykorzysta, na nuke są naprawde mocną drużyną, a że mało innych teamów je gra to rzadko ich tam mimo wszystko widzimy. Gram to grubo.

piotrex007 121,7K

piotrex007

Użytkownik
Czlowieku to bylo z 5 lat temu , konta tam nie mam i juz nie pamietam gdzie to bylo . W kazdym razie mial dostep przez maila do mojego nr klienta to ze ty nie masz teraz to nie moja wina .
Czlowieku ja ostrzegam ludzi a Ty szukasz kija do dupy widze
Vadera spytaj co i jak to Ci odpowie bo to pare lat temu było
Ale ten mail akurat jest z 2011 roku od mBanku, więc też parę lat ma. Szukam kija w dupie, bo jak ktoś oskarża kogoś o coś takiego, to chyba lepiej, żeby był wiarygodny, a Ty w żaden sposób w chwili obecnej nie jesteś, bo najpierw piszesz jedno, potem drugie, a ja Ci gwarantuję, że na żadnym mailu żaden bank nie wyślę Tobie ani nikomu numeru klienta, potrzebnego do zalogowania się do systemu transakcyjnego. Nawet jak zakładasz konto bankowe przez internet, to musisz czekać na takie dane logowania wysłane pocztą tradycyjną, podobnie, jak kartę wysyłają najpierw plastik, a po kilku dniach pin do niej, więc nie piernicz mi tu głupot, że dane do logowania miałeś na mailu, no chyba, że sam sobie maila wysłałeś z numerem identyfikacyjnym w razie, gdybyś zapomniał, ale to już wtedy sam sobie grób kopałeś.

D 319

defox

Użytkownik
Ale ten mail akurat jest z 2011 roku od mBanku, więc też parę lat ma. Szukam kija w dupie, bo jak ktoś oskarża kogoś o coś takiego, to chyba lepiej, żeby był wiarygodny, a Ty w żaden sposób w chwili obecnej nie jesteś, bo najpierw piszesz jedno, potem drugie, a ja Ci gwarantuję, że na żadnym mailu żaden bank nie wyślę Tobie ani nikomu numeru klienta, potrzebnego do zalogowania się do systemu transakcyjnego. Nawet jak zakładasz konto bankowe przez internet, to musisz czekać na takie dane logowania wysłane pocztą tradycyjną, podobnie, jak kartę wysyłają najpierw plastik, a po kilku dniach pin do niej, więc nie piernicz mi tu głupot, że dane do logowania miałeś na mailu, no chyba, że sam sobie maila wysłałeś z numerem identyfikacyjnym w razie, gdybyś zapomniał, ale to już wtedy sam sobie grób kopałeś.
mylisz sie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom