>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Kris co pograles w pucharze Rumunii i jaka stawka?
nie podaję stawek, po co to komu potrzebne, podawałem kilka razy bo ktoś podważył raz tą kwestię i na tym koniec. Jeden życzliwy mi nawet napisał wiadomość w tej sprawie. Miał dużo racji, ale mu odpisałem po co to było robione.
kto gra puchary to jada suchary - odpowiedz sobie sam ????

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
Dokładam G2 - Nip @1,8. Mirage powinni dociągnąć do końca, a NIP prezentował się fatalnie na Inferno, które będzie decydująca mapą w przypadku wyrównania.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
nie podaję stawek, po co to komu potrzebne, podawałem kilka razy bo ktoś podważył raz tą kwestię i na tym koniec. Jeden życzliwy mi nawet napisał wiadomość w tej sprawie. Miał dużo racji, ale mu odpisałem po co to było robione.
kto gra puchary to jada suchary - odpowiedz sobie sam ????
Hehehe
Odnosnie stawki mialem na mysli skale od 1 do 10, wtedy wiadomo jak oceniasz szanse

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Ten drugoligowiec w tym sezonie przegrał raz ponad pół roku temu do tego rezerwowy skład Steauy więc wynik nie może za bardzo dziwić

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Ogląda ktoś może mecz rumuńskiego pucharu? Hermanstaddt coś atakuje czy po 3:0 już dali sobie spokój? Fajny kurs na ich over 3.5 po 3.40 , ale na ślepo ze statystyk to nie ma co ruszać.

L 234

lalus85

Użytkownik
I Unibet kolejny limit konta , juz powoli zaczyna sie jak na bet365 , konta jednodniowe
Podawajcie tu dalej stawki jakimi gracie , a macie 100% włamu na konto później ... taki urok tego forum niestety , ze nawet moderatorzy kradną

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom