ponad 1.5 goli @4.50
CS Sfaxien - Etoile Sahel Over 0.5 HT @3.15
Dobrze postąpiłeś, bo aż miło, 1 rundę dali radę ugrać. Miałeś rację, obie mocno przysposobione do grania po ct na tej mapce.Zgadzam się co do tego, żę to mapa tt, ale w przypadku tych drużyn, to obie raczej lepiej spisują się w ct. Mimo wszystko powodzenia, bo ja tego nie ruszałem.
to teraz mi namaciles bo ja uwazam AEK x i wygrana Betisu, w Sociedad rezerwowy bramkarz dzismam AEK w singlu
Betis nie wygra wg mnie
channel=esl_csgobMa ktoś może link do meczu Astralis vs Liquid ?
graj wg swojego przekonaniato teraz mi namaciles bo ja uwazam AEK x i wygrana Betisu, w Sociedad rezerwowy bramkarz dzis
Dzięki poszła Reputka ????channel=esl_csgob
6:4 3:6 6:3Stefanos Tsitsipas win @1,6 w 1xbet.
No akurat te drużyny łamią stereotyp, o tym że to mapa terro.Dobrze postąpiłeś, bo aż miło, 1 rundę dali radę ugrać. Miałeś rację, obie mocno przysposobione do grania po ct na tej mapce.
Na luzie 6-2ITF Kobiety Sao Paulo
Perrin vs Albie 6-3 *0-0
Perrin 2set 1,44 bet365
Na 9gemow Panie sie juz 6 razy polamaly, jak to Panie. Przy swoim serwisie troszke lepiej sobie radzi Perrin, powinno to starczyc by zamknac mecz w 2setach
Liquid - Astralis (1 mapa) - @1,95
Liquid - Astralis (2 mapa) - @1,65
2mapa Astralis @1.6
Nuke, najgorsza mapa liquid, najgorszy rating, zawsze banowana jako pierwsza, wyjątkowo zbanowali cache zamiast tego. Astralis to wykorzysta, na nuke są naprawde mocną drużyną, a że mało innych teamów je gra to rzadko ich tam mimo wszystko widzimy. Gram to grubo.
Alleeee poszłyyyy.Mersin-Venezia
Powyzej 130pkt.
Wloszki underove, ale myśle, ze linia taka,że można coś pograć.
Zapomniałem, warunek taki, że jesli jesteś tam, to nie możesz udzielać się na tym forum....to pierdziele to jak typów mało
inny nick i sprawa załatwionaZapomniałem, warunek taki, że jesli jesteś tam, to nie możesz udzielać się na tym forum....
Sprawdzą to....inny nick i sprawa załatwiona