:MINUS:Avangar win 2 mapa @10
Cache, wynik 10-5, strona tt, pistole i comeback jak najbardziej możliwy, kurs warty ryzyka
dla mnie Dimitrov to bohater - wchodzil w Sharapovą i to w realu , a nie jak u nas na forum '' warto wchodzic w nią ? ???? ????ja jestem strasznie ciekawy ile Dimitrov dostał za oddanie meczu Jaziriemu?
Ta 10 zer, ogarnij się człowieku, według Ciebie to co drugi mecz jest sprzedany,O czyli dzsiejsza niespodzianka tenisowa to Dimi Dimitrov
Narazie pierwsza połowa drugiej mapy słaba. Ciekawe czy sk się ogarnie w ctPięć minut pograłem to samo, mam nadzieję, że wiesz co robisz ????
Ale potem oddali 5v3 i 4v2 ???? co za meczGlaive :O astralis jużtego nie wypuści, pierwsza wygrana z sk 2;0 w historii ich pojedynków
Astralis pokpili sprawę, pierwsze karabiny po ich stronie pojawiły się dopiero przy wyniku 12-8, na własne życzenie doprowadzili do tej sytuacji, do tego 5v3 i 4v2 oddane, już dawno temu ten mecz powinien się skończyćAle comeback SK, brawo dla wszystkich co już ich spisali na przegraną, mam wrażenie że 1 raz oglądacie cs'a ????
15-15 więc niestetySK - Astralis (2 mapa, 3 drogowo) @1,75. Na swojej mapie powinno już być dużo lepiej, dołożą jakąś pistoletówkę i spokojnie mogą wrócić do meczu.