>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ja jestem strasznie ciekawy ile Dimitrov dostał za oddanie meczu Jaziriemu?
dla mnie Dimitrov to bohater - wchodzil w Sharapovą i to w realu , a nie jak u nas na forum &#39;&#39; warto wchodzic w nią ? ???? ????

Otrzymane punkty reputacji: +12
taidio 882

taidio

Użytkownik
Jak kupon wchodzi to świetna analiza wybornego typera, jak nie wchodzi to iluminaci i ustawka, proste

airkordan23 118

airkordan23

Użytkownik
Kiedyś @10 na mapę sk gdzieś tam trafiłem ale tutaj te @9 nawet chyba nie skusi za drobnice bo nic chłopaki nie grają...

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Dokładnie, SK nie prezentują sobie zupełnie nic od momentu gdy wrócił boltz po majorze, jest on i fer tak zupełnie bez formy, Fallen jużod dawna nie imponuje z awp. Nie ma sensu

tnf 253

tnf

Użytkownik
Nikt nie komentuje Chemika ? Hehe, piekna patologia się wyrabia i jeszcze tak ważny mecz

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Lechia 1,83 2-2⛔ 93min gol Termaliki ????
Jaka by ta Lechia slaba ostatnio nie byla wygrac z Termalika trza by przedluzyc marzenia o pierwszej 8. BrukBet wygral ostatnio z Sandecja ale to dla mnie dwaj kandydaci do spadku
Craxa 1gol 2,75 75min 1-0 Craxa gol ✅
Wkoncu druzyna Probierza musi odpalic.... Dobry mecz z Legia. Nie gram na czyste zwyciestwo bo za duzo traca w koncowkach meczow.[/quote]

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
Ależ powrót 15&#39;15 na mirage... Ktoś pisał, że na wygranie mapy przez sk był kurs @9. Więc ciekawe czy sobie poradzą

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Ale comeback SK, brawo dla wszystkich co już ich spisali na przegraną, mam wrażenie że 1 raz oglądacie cs&#39;a ????
Astralis pokpili sprawę, pierwsze karabiny po ich stronie pojawiły się dopiero przy wyniku 12-8, na własne życzenie doprowadzili do tej sytuacji, do tego 5v3 i 4v2 oddane, już dawno temu ten mecz powinien się skończyć

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom