Prawdziwa pizgawica i praktycznie bez sytuacji w meczu. Mam tam under 1,5.Amkar Perm--Kursk over 0.5
@2.25
ja under 0.5 pograny w 60' po @2.10, lajtowa stawkaPrawdziwa pizgawica i praktycznie bez sytuacji w meczu. Mam tam under 1,5.
Kurs dobry, niby jak na tą minutę niski, ale przebieg meczu bezpieczniejszy niż nie jeden mecz koło 75 przy podobnej linii i kursie. Lajtowa stawka czyli jakiś tysiaczek? xdja under 0.5 pograny w 60' po @2.10, lajtowa stawka
w Rumuni 13 minuta i na over 0.5 kurs @1.90 ????Kurs dobry, niby jak na tą minutę niski, ale przebieg meczu bezpieczniejszy niż nie jeden mecz koło 75 przy podobnej linii i kursie. Lajtowa stawka czyli jakiś tysiaczek? xd
Fajnie się zapowiadało, ale niestety nie tym razem. Ekonomicznie zniszczeni w CT i tak to musiało się skończyć.Dokładam win VP po @3,4
Gramy nuke, G2 ostatni raz grało na nim w listopadzie i to tylko raz. Jak mają wygrać to tylko tutaj.
Przy buku tylko home officeConcordia 1 ????
w Rumuni 13 minuta i na over 0.5 kurs @1.90 ????
dziś się bawię live lajtowo bo jestem chory i leżę w łóżku cały dzień + pracuję home office ????
Trudno W korku stoję już 2 h . Kilkanaście aut stuknietych i z tel puscilem z nudówAmkar Perm--Kursk over 0.5
@2.25
He ,he.Z zimna będą zap....acW takie mrozy ogólnie nie pchałbym się z overami.