uzytkownik-76505
Użytkownik
SK - Astralis (1 mapa) @1.9 przy wyniku 4-4
8 pkt straty, 18 pkt do zdobycia jeszcze, na rozkładzie Legia, Lech, Korona, Derby z Arką - marzenie ściętej głowy. Piłkarzyki nie wiadomo, czy nie zagrają na zwolnienie trenera, Zieliński w nowych klubach początki notuje zawsze dobre, w życiu bym nie grał na Lechię, ten kurs też się z nikąd nie wziąłLechia 1,83
Jaka by ta Lechia slaba ostatnio nie byla wygrac z Termalika trza by przedluzyc marzenia o pierwszej 8. BrukBet wygral ostatnio z Sandecja ale to dla mnie dwaj kandydaci do spadku
Kurde, jednak udało się zmienić avatar i się przestawić nie mogę i sobie myślę "co to za gość", a to TyOver 0.5 HT w Gdańsku @2.0
Dużo miejsca do gry mają obie drużyny, nawet przyzwoicie się to ogląda, może coś wturlają mimo tych arktycznych warunków.
Siemano ???? Po wielu próbach udało się ????Kurde, jednak udało się zmienić avatar i się przestawić nie mogę i sobie myślę "co to za gość", a to Ty
Over 0.5 HT w Gdańsku @2.0
Dużo miejsca do gry mają obie drużyny, nawet przyzwoicie się to ogląda, może coś wturlają mimo tych arktycznych warunków.
19 435$ja jestem strasznie ciekawy ile Dimitrov dostał za oddanie meczu Jaziriemu?
hehehe dobre ja mysle ze tyle to postawił na siebie po pierwszym secie ???? i trzeba jeszcze do tej kwoty dodac zero albo dwa ????19 435$
Tylko Astralis tak samo nie przekonuje jak SK, gdyby nie wygrali 2 pistoletówek, to wynik mógłby być w drugą stronę.ast - sk
Mapa 2, Ast win @2.35,
Runda 1 Ast @2.1
ponad 26.5 @2.0
Sk kompletnie nie przekonuje, tak naprawdę żaden zawodników nie jest w swojej optymalnej formie, niektórym daleko do niej (fer, boltz). Astralis z kolei drugi turniej z magiskiem, wygląda to co raz lepiej, do tego device wraca do swojej formy z awp, a osobiście uważam że jak on jest w formie to żaden inny snajper nie jest tak dobry jak on, do tego jak mówię magisk dobrze wszedł do drużyny, dupreeh z karabinem też wygląda lepiej niż z awp. Na miragu wcale SK nie powinno być jakoś dużo lepsze o ile w ogóle. Do tego kurs na pierwsze pistole przesadzony, zaczną po tt, ale dobry flash, smoke'i i spokojnie może się udać, zwłaszcza że z pistolów strzelają niegorzej niż sk.
16-11 Dobra passa kontynuowana.SK - Astralis (1 mapa) @1.9 przy wyniku 4-4
Algieria u 21 --Palestyna u 21 over 1.5 ht
@2.58
Pięć minut pograłem to samo, mam nadzieję, że wiesz co robisz ????