>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Lechia 1,83
Jaka by ta Lechia slaba ostatnio nie byla wygrac z Termalika trza by przedluzyc marzenia o pierwszej 8. BrukBet wygral ostatnio z Sandecja ale to dla mnie dwaj kandydaci do spadku
Craxa 1gol 2,75
Wkoncu druzyna Probierza musi odpalic.... Dobry mecz z Legia. Nie gram na czyste zwyciestwo bo za duzo traca w koncowkach meczow.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Lechia 1,83
Jaka by ta Lechia slaba ostatnio nie byla wygrac z Termalika trza by przedluzyc marzenia o pierwszej 8. BrukBet wygral ostatnio z Sandecja ale to dla mnie dwaj kandydaci do spadku
8 pkt straty, 18 pkt do zdobycia jeszcze, na rozkładzie Legia, Lech, Korona, Derby z Arką - marzenie ściętej głowy. Piłkarzyki nie wiadomo, czy nie zagrają na zwolnienie trenera, Zieliński w nowych klubach początki notuje zawsze dobre, w życiu bym nie grał na Lechię, ten kurs też się z nikąd nie wziął ;)

funias 691

funias

Użytkownik
Over 0.5 HT w Gdańsku @2.0
Dużo miejsca do gry mają obie drużyny, nawet przyzwoicie się to ogląda, może coś wturlają mimo tych arktycznych warunków.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Dużo miejsca do gry mają obie drużyny, nawet przyzwoicie się to ogląda, może coś wturlają mimo tych arktycznych warunków.
Kurde, jednak udało się zmienić avatar i się przestawić nie mogę i sobie myślę &quot;co to za gość&quot;, a to Ty :cool:

funias 691

funias

Użytkownik
Kurde, jednak udało się zmienić avatar i się przestawić nie mogę i sobie myślę &quot;co to za gość&quot;, a to Ty :cool:
Siemano ???? Po wielu próbach udało się ????

✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
ast - sk
Mapa 2, Ast win @2.35,
Runda 1 Ast @2.1
ponad 26.5 @2.0
Sk kompletnie nie przekonuje, tak naprawdę żaden zawodników nie jest w swojej optymalnej formie, niektórym daleko do niej (fer, boltz). Astralis z kolei drugi turniej z magiskiem, wygląda to co raz lepiej, do tego device wraca do swojej formy z awp, a osobiście uważam że jak on jest w formie to żaden inny snajper nie jest tak dobry jak on, do tego jak mówię magisk dobrze wszedł do drużyny, dupreeh z karabinem też wygląda lepiej niż z awp. Na miragu wcale SK nie powinno być jakoś dużo lepsze o ile w ogóle. Do tego kurs na pierwsze pistole przesadzony, zaczną po tt, ale dobry flash, smoke&#39;i i spokojnie może się udać, zwłaszcza że z pistolów strzelają niegorzej niż sk.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Avangar win 2 mapa @10
Cache, wynik 10-5, strona tt, pistole i comeback jak najbardziej możliwy, kurs warty ryzyka

uzytkownik-76505 1,3K

uzytkownik-76505

Użytkownik
ast - sk
Mapa 2, Ast win @2.35,
Runda 1 Ast @2.1
ponad 26.5 @2.0
Sk kompletnie nie przekonuje, tak naprawdę żaden zawodników nie jest w swojej optymalnej formie, niektórym daleko do niej (fer, boltz). Astralis z kolei drugi turniej z magiskiem, wygląda to co raz lepiej, do tego device wraca do swojej formy z awp, a osobiście uważam że jak on jest w formie to żaden inny snajper nie jest tak dobry jak on, do tego jak mówię magisk dobrze wszedł do drużyny, dupreeh z karabinem też wygląda lepiej niż z awp. Na miragu wcale SK nie powinno być jakoś dużo lepsze o ile w ogóle. Do tego kurs na pierwsze pistole przesadzony, zaczną po tt, ale dobry flash, smoke&#39;i i spokojnie może się udać, zwłaszcza że z pistolów strzelają niegorzej niż sk.
Tylko Astralis tak samo nie przekonuje jak SK, gdyby nie wygrali 2 pistoletówek, to wynik mógłby być w drugą stronę.
SK - Astralis (1 mapa) @1.9 przy wyniku 4-4
16-11 ✅✅ Dobra passa kontynuowana.

SK -
Astralis (2 mapa, 3 drogowo) @1,75. Na swojej mapie powinno już być dużo lepiej, dołożą jakąś pistoletówkę i spokojnie mogą wrócić do meczu.
I jeszcze wygrana w całym meczu SK po kursie @2,4

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
CS: GO IEM KATOWICE
SK Gaming vs Astalis
Typ; SK wygra mecz
@2.38 fortuna
aktualnie 1;0 w mapach dla druzyny Astalis ale teraz bedzie grany mirage, czyli mapa wybrana przez brazylijczykow wiec powinni sobie poradzić. No a decydujacy jest train ???? powodzenia

betrayal 774

betrayal

Użytkownik
CS: GO IEM KATOWICE
SK Gaming vs Astalis
Typ; SK wygra mecz
@2.38 fortuna
aktualnie 1;0 w mapach dla druzyny Astalis ale teraz bedzie grany mirage, czyli mapa wybrana przez brazylijczykow wiec powinni sobie poradzić. No a decydujacy jest train ???? powodzenia
Pięć minut pograłem to samo, mam nadzieję, że wiesz co robisz ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom