Majchrzak 2 set @ 2
myslalem ze nie mozna byc slabszym niz on ale jednak mozna
MI apka na komórkę nie loguje w ogóleTeż macie problem z Unibetem, że wylogowuje niedługo po zalogowaniu?
Próbówałem na dwóch przeglądarkach i na telefonie, na wifi i danych sieciowych. Wszędzie to samo, także to musi być u nich jakiś problem.MI apka na komórkę nie loguje w ogóle
Guabiro - Oriente - Boliwia
Łamali w dwóch z ostatnich czterech meczów. Teraz wynik też taki trochę na 2/1, więc polecam się przyjrzeć. Na razie kurs na czystą 1 @6,5 na STS
witam w klubie, mam to samo, po to tu podajemy, aby uniknąć zapytań ????Witam, o zdrowie pytam. Dużo osób pisze do mnie, czy coś na dzisiaj mam z ręcznej, nie chce mi się każdemu z osobna odpowiadać, więc piszę tutaj. Dzisiaj posucha w ręcznej i siatce, ale jutro coś ciekawego na horyzoncie się pojawia. Bez odbioru, dzisiaj odpoczynek
Chciałem grać, jednak po ich świecie gdzie wszyscy chleją na potęge i dzis dostają wolne by wytrzeźwieć może to być lekka mina, nie mówię że nie wygrają ale weź to pod uwagę ????Panowie dajcie coś do dubla?
Z piłki jedynie dziś do gry CORK 1.40
potrzebuję ako 1.80 - 2.20 mieć
zapomniałem o tym, dziękiChciałem grać, jednak po ich świecie gdzie wszyscy chleją na potęge i dzis dostają wolne by wytrzeźwieć może to być lekka mina, nie mówię że nie wygrają ale weź to pod uwagę ????
Dzięki, pograne over 3.5, 66 minuta gładko weszło, oby strzelili 6
Para Hills - Campbelltown City
over 3,5 @2,38
over 4,5 @4,00
over 5,5 @7,00
STS
1-2 dniktoś gra w onibet i wie ile idzie pierwsza wypłata?
Trochę się naczekałem na tę 6 ale jest ????
Para Hills - Campbelltown City
over 3,5 @2,38
over 4,5 @4,00
over 5,5 @7,00
STS