>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
Ale Nutki to sa koty, praktycznie za kazdym razem strzelaja bramki w przewadze, teraz to samo po sciagnieciu bramkarza

lucaspl 245

lucaspl

Użytkownik
Guabiro - Oriente - Boliwia
Łamali w dwóch z ostatnich czterech meczów. Teraz wynik też taki trochę na 2/1, więc polecam się przyjrzeć. Na razie kurs na czystą 1 @6,5 na STS
⛔
Para Hills - Campbelltown City
over 3,5 @2,38
over 4,5 @4,00
over 5,5 @7,00
STS

Otrzymane punkty reputacji: +3
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Witam, o zdrowie pytam. Dużo osób pisze do mnie, czy coś na dzisiaj mam z ręcznej, nie chce mi się każdemu z osobna odpowiadać, więc piszę tutaj. Dzisiaj posucha w ręcznej i siatce, ale jutro coś ciekawego na horyzoncie się pojawia. Bez odbioru, dzisiaj odpoczynek ;)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Witam, o zdrowie pytam. Dużo osób pisze do mnie, czy coś na dzisiaj mam z ręcznej, nie chce mi się każdemu z osobna odpowiadać, więc piszę tutaj. Dzisiaj posucha w ręcznej i siatce, ale jutro coś ciekawego na horyzoncie się pojawia. Bez odbioru, dzisiaj odpoczynek ;)
witam w klubie, mam to samo, po to tu podajemy, aby uniknąć zapytań ????
w piłce też dziś dramat jak patrzę.

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
Hyundai E&amp;C Hillstate K - IBK K goście -2.5 ? choć granie kobitek 3-0 to samobójstwo imo :&gt; mecz dwa dni temu gładko u siebie wygraly 3-0 do 15 do 21 do 20

mnyszu 95

mnyszu

Użytkownik
Panowie dajcie coś do dubla?
Z piłki jedynie dziś do gry CORK 1.40
potrzebuję ako 1.80 - 2.20 mieć
Chciałem grać, jednak po ich świecie gdzie wszyscy chleją na potęge i dzis dostają wolne by wytrzeźwieć może to być lekka mina, nie mówię że nie wygrają ale weź to pod uwagę ????

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Chciałem grać, jednak po ich świecie gdzie wszyscy chleją na potęge i dzis dostają wolne by wytrzeźwieć może to być lekka mina, nie mówię że nie wygrają ale weź to pod uwagę ????
zapomniałem o tym, dzięki
a w IE byłem trochę czasu ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
co myslicie dziś o Peliwo? Berrettini grał wczoraj finał z kukuszkinem, do tego trudy całotygodniowego grania, a kanadyjczyk tez potrafi pograc na hardzie a kurs 3,65

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom