filipek1996
Użytkownik
Przy 40-15 i 2 meczowych na szybko skoczył do Fortuny. ????ale blamaz Federera
Roger pokazał ze jak na najlepszego w historii to ma słabą psychike zadnego tam mistrza
Vamos Delpooo
Przy 40-15 i 2 meczowych na szybko skoczył do Fortuny. ????ale blamaz Federera
Roger pokazał ze jak na najlepszego w historii to ma słabą psychike zadnego tam mistrza
ok to dzisiaj nie miał psychiki mistrza napewno od 9 gemow serwisowych nie dał nawet jednego brejkpointa Juanowi .. gdy przyszło serwowac na mecz połamał sie z 40:15 widac było ze gra bardzo bojazliwie i to sie zemsciłoŻadnego tam mistrza? Ojoj..
dla mnie dziś Boston to dziś bierze, podobnie jak Trail Blazers ale to tylko sugestiaBrac tych Pelikanow czy nie ?
Kurde,a Ty to już nie masz czegoś normalnego do gry, tylko jakieś baby do gry, przeciez to nie idzie znaleźć zadnego info na ten temat, to jest bardziej dziksza liga niz w Salwadorze...Tyle spotkan innych dzis.
Ja nie gram chyba nic z tych spotkan, ale mysle,ze dzis Clipsdla mnie dziś Boston to dziś bierze, podobnie jak Trail Blazers ale to tylko sugestia
Pels bez pomysłu na razie na gre. Obwodowi słabo gdy nie mają czystej pozycji, Celtowie mimo braków kadrowych wciąż solidnie bronią, szczególnie pomalowanego. Celtowie mają Tatuma, Roziera, Morrisa i niewidocznego na razie Horforda. Monroe i Baynes swoje dorzucą i będzie stykowo - oby na korzyść Zielonych ????
Gdyby nie b2b PTB braliby to jak u siebie, Clippersi bez Danilo, AV i PB więc kim oni mają pozamiatać MC i Lilliarda który w tym msc rzuca średnio 30 pkt na mecz?Ja nie gram chyba nic z tych spotkan, ale mysle,ze dzis Clips
Zapomniałeś chyba,ze to nba, ale tak jak pisalem, nie gram tu nic.Gdyby nie b2b PTB braliby to jak u siebie, Clippersi bez Danilo, AV i PB więc kim oni mają pozamiatać MC i Lilliarda który w tym msc rzuca średnio 30 pkt na mecz?
elektryk utrzymania ruchu, a w nocy akurat jest mało awarii to sobie siedzę na kompie. Chyba zagram na Portland z LAC. W typach dnia jest nawet fajna analizaco to za praca w której można coś pooglądać i obstawić? ????
Barsa over
KoszykówkaKoszykówka
Funvic Ituano W - Presidente Venceslau W 1 1.39
Texas Legends - Agua Caliente Clippers 1 1.57
ako-2.18
I TAK TRZYMAĆ NIE MA CO SIE ZAŁAMYWAĆ przecież Gratulacje
1 tercja 1,5 1-1Podaje HOKEJ OHL NA 23
Oshawa Generals - Sudbury Wolves 1 tercja over 1,5 1.47
Oshawa Generals - Sudbury Wolves -1 1 1.1.53
Oshawa Generals - Sudbury Wolves -1,5 1 1.70
Oshawa Generals - Sudbury Wolves -2 1 1.93
Oshawa Generals - Sudbury Wolves 1 tercja over 2,5 2.33
Oshawa Generals - Sudbury Wolves over 5,5 1.32
2,5 1 tercja ryzkowne jest odrazu uprzedzam ,ale może wejść
Powodzenia panowie jak ktoś ma tą lige niech próbuje????
3-1Universidad Catolica - Union Espanola over 2,5 1.85
Universidad Catolica - Union Espanola 1 1.85