>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Żadnego tam mistrza? Ojoj..
ok to dzisiaj nie miał psychiki mistrza napewno od 9 gemow serwisowych nie dał nawet jednego brejkpointa Juanowi .. gdy przyszło serwowac na mecz połamał sie z 40:15 widac było ze gra bardzo bojazliwie i to sie zemsciło

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Brac tych Pelikanow czy nie ?
dla mnie dziś Boston to dziś bierze, podobnie jak Trail Blazers ale to tylko sugestia :p

Pels bez pomysłu na razie na gre. Obwodowi słabo gdy nie mają czystej pozycji, Celtowie mimo braków kadrowych wciąż solidnie bronią, szczególnie pomalowanego. Celtowie mają Tatuma, Roziera, Morrisa i niewidocznego na razie Horforda. Monroe i Baynes swoje dorzucą i będzie stykowo - oby na korzyść Zielonych ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak zwykle mi 1 kosz odwala babki Frunticks z BRAZYLI kurde coś mi kosz nie pasuje ,jestem troche zły ż egram to co mi nie idzie ,niestety wszystkiego juz próbuje i źle natym wychodze
Oby piłka weszła bedzie git barcelona dawać gola jeszcze 1
Kurde,a Ty to już nie masz czegoś normalnego do gry, tylko jakieś baby do gry, przeciez to nie idzie znaleźć zadnego info na ten temat, to jest bardziej dziksza liga niz w Salwadorze...Tyle spotkan innych dzis.
dla mnie dziś Boston to dziś bierze, podobnie jak Trail Blazers ale to tylko sugestia :p

Pels bez pomysłu na razie na gre. Obwodowi słabo gdy nie mają czystej pozycji, Celtowie mimo braków kadrowych wciąż solidnie bronią, szczególnie pomalowanego. Celtowie mają Tatuma, Roziera, Morrisa i niewidocznego na razie Horforda. Monroe i Baynes swoje dorzucą i będzie stykowo - oby na korzyść Zielonych ????
Ja nie gram chyba nic z tych spotkan, ale mysle,ze dzis Clips :p

seelowen 1,8K

seelowen

Użytkownik
Ja nie gram chyba nic z tych spotkan, ale mysle,ze dzis Clips :p
Gdyby nie b2b PTB braliby to jak u siebie, Clippersi bez Danilo, AV i PB więc kim oni mają pozamiatać MC i Lilliarda który w tym msc rzuca średnio 30 pkt na mecz?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Gdyby nie b2b PTB braliby to jak u siebie, Clippersi bez Danilo, AV i PB więc kim oni mają pozamiatać MC i Lilliarda który w tym msc rzuca średnio 30 pkt na mecz?
Zapomniałeś chyba,ze to nba, ale tak jak pisalem, nie gram tu nic.
Co do Salwadoru, to gram czesto tam overki, wesoła liga,idą jak burza.
Cześć spotkan odbywa się na otwartym boisku ????

P.S.
Las Animals, kosz.
Chile
2,60

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
kurcze nocki w pracy, można by coś pooglądać i obstawić ale jak się człowiek nie zna ani na NBA ani na NHL to jest problem ????

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Universidad Catolica - Union Espanola over 2,5 1.85
Universidad Catolica - Union Espanola 1 1.85

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Tampa chyba dotrwa do końca, niepotrzebne kary, robiło się gorąco, ale Oilers wygląda dwie klasy gorzej od Tampy.
Pelikany niezły run na początku 3q :cool:
w końcu coś po mojej myśli hehe

U 0

Gość
Barcelona SC - El Nacional 2,5 1.55
Myślę że wejdzie śmiało
Barcelona SC - El Nacional 1 1.38
Perez Zeledon - Carmelita 1 1.60
ako 2.21
Jak ktoś woli to singielki bo nie jestem przekonany Zeledonu
Barsa over ✅
wygrana✅
Zeledon remis ⛔ kurde nie uznany gol dla zeledonu w końcówce jak pisałem nie przekonuje mnie Zeledon i tak się stało ????
Koszykówka
Funvic Ituano W - Presidente Venceslau W 1 1.39
Texas Legends - Agua Caliente Clippers 1 1.57
ako-2.18
I TAK TRZYMAĆ NIE MA CO SIE ZAŁAMYWAĆ przecież Gratulacje
Koszykówka ✅
Pięknie jednak weszło a się bałem po połowie

U 0

Gość
Podaje HOKEJ OHL NA 23
Oshawa Generals - Sudbury Wolves 1 tercja over 1,5 1.47
Oshawa Generals - Sudbury Wolves -1 1 1.1.53
Oshawa Generals - Sudbury Wolves -1,5 1 1.70
Oshawa Generals - Sudbury Wolves -2 1 1.93
Oshawa Generals - Sudbury Wolves 1 tercja over 2,5 2.33
Oshawa Generals - Sudbury Wolves over 5,5 1.32
2,5 1 tercja ryzkowne jest odrazu uprzedzam ,ale może wejść
Powodzenia panowie jak ktoś ma tą lige niech próbuje????
1 tercja 1,5 1-1 ✅
-1✅
-1,5 ✅
-2 zwrot
1 tercja 2,5 ⛔
over 5,5 ✅
Jak oszczegałem na ryzyko było 2,5 1 tercja ale jestem zadowolony troszke zarobiliśmy dzisiaj na Hokeju ????
Tomek tak sobie zagrałem tą koszykówke i się udało ale do przerwy przegrywały a potem dali rade wyciągnać ,ja tam musze wszystkiego spróbować zagrać a nie tylko Piłke już zagrałem piłke i Zeledon remisik takie mam szczeście do piłki
Hokej dzisiaj raz wszedł a drugi nie ale o 23 dali zarobić
Pozdrawiam i czekamy na gola catalicy jak bedzie remis 1-1 to będe miał niecheć do piłki ???? bo 2 gole w 1 polowie a potem nic ,takie moje szczeście jest akurat ,Muszę brać od kogoś piłeczke bardziej obeznanego

pro100 761

pro100

Użytkownik
Minnesota z Houston postanowili sobie zrobić własny mecz gwiazd gdzie o obronie nie słyszano i chcą nastukac coś pod 280 punktów

U 0

Gość
a Boliviar podbija kurs na LIVE W SIATCE WIDZE już ponad 2 na live 2.05 a przed meczem koło 1.40 było ,zastanawiam się nad nimi ,ktoś pomoże w siatce Argentyny czy grać 2 seta po 1kuesie 2 ale widze ż emarnie grają odpuszczam zajme się hokejem
Było 2.30 na 2 set na live a teraz 1.30
Ktos pograł siatke jak był kurs 2.30 na wygraną Boliviar?? teraz też sie opłaca 1.70
a jednak przegrywają nie tykam tego niema co mają przebłyski widze lekkie ,jak przegrają to trudno ja nic nie grałem w tym meczu a chciałem a odpuściłem i całe szczeście lepsza siata z Europy

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom