prezes96
Użytkownik
Żeby ja jeszcze wiedział o co chodzi w typie xdRosół przegra 2 set @4.90
delikatnie
Żeby ja jeszcze wiedział o co chodzi w typie xdRosół przegra 2 set @4.90
delikatnie
pewnie , ze drugi zawodnik wygra 2 seta ???? / a o 14 w 2 lidze ukrainskiej ciekawy mecz - 1 i 2 druzyna tabeli gra ... nie gram czesto overow , ale kusi over 2 azjatycki , strasznie zanizony kurs na under , bo obie druzyny umieja strzelac gole ...Żeby ja jeszcze wiedział o co chodzi w typie xd
O Jeżu Luk, ja wiem o to chodzi że "Rosół" przegra II seta, po prostu nie wiem jaka dyscyplina xdpewnie , ze drugi zawodnik wygra 2 seta ???? / a o 14 w 2 lidze ukrainskiej ciekawy mecz - 1 i 2 druzyna tabeli gra ... nie gram czest overow , ale kusi over 2 azjatycki , strasznie zanizony kurs na under , bo obi druzyny umieja strzelac gole ...
zobaczcie pobawiłem się for fun (trzeba podtrzymać nałóg ???? ) , podałem tylko rosoła i tylko on wtopi a reszta wlazła Może jednak live bede podawał tylko piłkę a wynalazki zostawiam w spokojuRosół przegra 2 set @4.90
delikatnie
łatwiej było napisać że Rosoł przegra seta niż przeciwni wygra ????pewnie , ze drugi zawodnik wygra 2 seta ???? / a o 14 w 2 lidze ukrainskiej ciekawy mecz - 1 i 2 druzyna tabeli gra ... nie gram czesto overow , ale kusi over 2 azjatycki , strasznie zanizony kurs na under , bo obie druzyny umieja strzelac gole ...
2-0 HT i Dominacja totalna gospodarzy, powinno być 5-6.Liberec U21 Win 1 Połowa 1.7 Marathon
-1 w pierwszej 2.43 Marathon
Teraz 182wtf co oni za kupę graja.Czy w chinach wyszedl 4 garnitur we meczu guangdong? Chodzila linia 229, teraz 195
Szybki mecz ale nie chciala wpasc i zaczynamy na czerwono ,Nozna,
Tsarsko Selo do przerwy @ 1.90
Powinno wejsć moim zdaniem tak 2-0 niech bedzie po 1 połowie i w 2 walnać jedną brameczke dlamnie na overek 2,5Charlton U23 - Burnley U23 over 1.5 ht
@ : 1.98
Co tam się dziś dzieje w Chinach, piekny kurs w pre byl na Xinjang, teraz Bejing odrobili 25pkt straty i juz druga dogrywka, tu akurat miałem over 190pkt.Ladnie guangdong oddal wygrana
WITAM tOMKA I GRATULACJE MOJE ŚLE ZA TRAFIONY MECZYKCo tam się dziś dzieje w Chinach, piekny kurs w pre byl na Xinjang, teraz Bejing odrobili 25pkt straty i juz druga dogrywka, tu akurat miałem over 190pkt.