po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????niemiec mniej niz zero
Psychika Niemca jest ustawiona bo te punkty przy BP to nie bylo posylanie balonikow.po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????
uwielbiam topo tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????
Ty powinieneś zmienić nick na MrUstawiony ????po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????
ale kto spiny gdzie spiny nie wiem czemu macie pretensje do mnie ja go nie ustawiłem. jakbym to zrobil to bym sie podzielił na forum)Ty powinieneś zmienić nick na MrUstawiony ????
PS. Bez spiny! ????
to nie mecze tenisa są ustawione a głupki stawiający ten żenujący sport.ale kto spiny gdzie spiny nie wiem czemu macie pretensje do mnie ja go nie ustawiłem. jakbym to zrobil to bym sie podzielił na forum)
No tak mas race ajest wiele fajnych Dyscyplin jak np piłka wodna ,czy futsal a nawet zimowe sportyto nie mecze tenisa są ustawione a głupki stawiający ten żenujący sport.
sport jest piekny zarowno do ogladania jak i do uprawiania.. tylko jest to chyba najbardziej popularny indywidualny sport na swiecie ( przez to własnie łatwy do ustawienia i zepsuty przez bukmacherke z tego wzgledy własnie ze duzo ludzi to oglada i duzo obstawia a o za tym idzie lezą tam ogromne pieniadze)to nie mecze tenisa są ustawione a głupki stawiający ten żenujący sport.
Albo wyścigi psich zaprzęgów.
Musisz stawiać na tych co sprzedają lub się mecz czy set zapowiada na handel. Masz czutke to wal. Nawet za drobne. Będziesz miał satysfakcję. Powiesz: jebaniec zarobił bo sprzedał ale ja też zarobiłem. Pzdrale kto spiny gdzie spiny nie wiem czemu macie pretensje do mnie ja go nie ustawiłem. jakbym to zrobil to bym sie podzielił na forum)
Popieram dobrze napisane niema co lepiej myślmy na dzisiaj co można puścićPanowie, bez spin y to jest Dyskusyjny temat typów na żywo, każdy obstawia to co lubi i bez sensu jest nakręcać się bo jeden czy drugi napisał, ze to ustawka. Robcie swoje, zarabiajcie i podawajcie typy bez zbędnego pierdolenia, szanujmy się
żebyś się nie zdziwił rano ????nets dzisiaj na luzie będzie ???? dobranoc