>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
gmark 765

gmark

Użytkownik
po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????
Psychika Niemca jest ustawiona bo te punkty przy BP to nie bylo posylanie balonikow.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
wstępnie 10 spotkań jutro na oku, jutro selekcja bo za dużo tego. Do jutra
po tym gemie jak niemiec nie wykorzystuje 4 bp w jendym gemie w tym majac 0:40 umacnia mnie w przkonaniu tylko ze ten mecz jest ustawiony ????
uwielbiam to ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
funias 691

funias

Użytkownik
Ty powinieneś zmienić nick na MrUstawiony ????
PS. Bez spiny! ????

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
to nie mecze tenisa są ustawione a głupki stawiający ten żenujący sport.
sport jest piekny zarowno do ogladania jak i do uprawiania.. tylko jest to chyba najbardziej popularny indywidualny sport na swiecie ( przez to własnie łatwy do ustawienia i zepsuty przez bukmacherke z tego wzgledy własnie ze duzo ludzi to oglada i duzo obstawia a o za tym idzie lezą tam ogromne pieniadze)

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
ale kto spiny gdzie spiny;) nie wiem czemu macie pretensje do mnie ja go nie ustawiłem. jakbym to zrobil to bym sie podzielił na forum;))
Musisz stawiać na tych co sprzedają lub się mecz czy set zapowiada na handel. Masz czutke to wal. Nawet za drobne. Będziesz miał satysfakcję. Powiesz: jebaniec zarobił bo sprzedał ale ja też zarobiłem. Pzdr

Otrzymane punkty reputacji: +4
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
No ja czekam na hOKEJA 1 MECZ MI ZNOWU NIEWSZEDŁ KURN AMAĆ jestem bardzo zły grychuds powinien im wcisnać 3 gole w 1 tercji a się konczy 0-0 i 1 mecz ostatni zawalił kupony same na 1 tercje 1,5 ,dalej mnie pech ogarnia niestety ,a 2 ako uwala monarch po 1tercji 1-2 ale moż ewygrają jak tez 1 nie wejdzie to niegram już kupe meczy na kuponie ,gram Pojedyńcze sobie za stała stawke ,bo tasmy są cieżkie :mad: ????

roxandoo 284

roxandoo

Użytkownik
Panowie, bez spin y to jest Dyskusyjny temat typów na żywo, każdy obstawia to co lubi i bez sensu jest nakręcać się bo jeden czy drugi napisał, ze to ustawka. Robcie swoje, zarabiajcie i podawajcie typy bez zbędnego pierdolenia, szanujmy się

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Panowie, bez spin y to jest Dyskusyjny temat typów na żywo, każdy obstawia to co lubi i bez sensu jest nakręcać się bo jeden czy drugi napisał, ze to ustawka. Robcie swoje, zarabiajcie i podawajcie typy bez zbędnego pierdolenia, szanujmy się
Popieram dobrze napisane niema co lepiej myślmy na dzisiaj co można puścić
Ja mam kilka hOKEJI NA OKU JUŻ
KOMETA,SAPKO,BERN ,LUGANO,ZURICH,LUSSANNE,LUNGTANU,KEUPA

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom