L
45K
lubuszanin
Użytkownik
Yokohama strzeli @ 4
Russia - AGO (2 mapa) @1,9
Russia - AGO @1,82
Czyli czysta wygrana to też "peffka"?można tez zagrac Bursa -9,5 pkt @1,75 zespół o klasę lepszy od rywalek
jak najbardziej, mozna obie ekipy na jednym kuponieCzyli czysta wygrana to też "peffka"?
a Busto bys nie gral ? ja do tasiemki -1.5 seta dalem smialo ????Na dziś polecam zagrac Eczacibasi -8,5 pkt @1,7 lub czystą wygraną jak ktos chce do dubla po 1,32
jak to ostatnio popularne na tym forum to gram to GRUBO bo to taka peffka
kursy i tak juz mocno zbity od wczoraj bo była lepsza linia po lepszym kursie
e. o widze że halep piękne lanie dostała, jak sie kładłem spać to było 2:2. To ugrała tylko jeden gem do końca meczu. Pisałem juz dawno że to dziewczę bez psychiki i jak jakiś ważny mecz to gacie pełne.
tez dałem do tasiemki czysta jedynke, bo to baby, niby u siebie bardzo mocne, niby zlały nie dawno monze 3:0 ale może byc róznie. Mysle że mecz ogarnąa Busto bys nie gral ? ja do tasiemki -1.5 seta dalem smialo ????
1.Remisjedziemy z koksem
Stawki w jednostkach (j), aby było wiadomo, które kupony teoretycznie pewniejsze, może być różnie, jak to w bukmacherce......
Sobota:
1. Cadiz DNB @1.89 stawka: 2j
2. Juventus + Valencia ako: @1.90 stawka: 2j
3. Paderborn + Accrington (League Two - Anglia) ako: 2.56 stawka: 1j
4. Jagiellonia + Sturm ako: 2.32 stawka: 1j
I chyba na tyle.
Ze spotkań, które miałem na tapecie a odrzuciłem to: Beitar, Sigma, Trnava oraz trochę Udinese i Palermo. Nie wiem czy jakiegoś składaka z nich nie zrobię za małą stawkę.
powodzenia !!!
opinie ?
Osobiście do meczu Valencia - Alaves nie jestem przekonany. Wyczuwam w tym meczu niepsodzianke i pograłem x2 ale zobaczymy, powodzeniajedziemy z koksem
Stawki w jednostkach (j), aby było wiadomo, które kupony teoretycznie pewniejsze, może być różnie, jak to w bukmacherce......
Sobota:
1. Cadiz DNB @1.89 stawka: 2j
2. Juventus + Valencia ako: @1.90 stawka: 2j
3. Paderborn + Accrington (League Two - Anglia) ako: 2.56 stawka: 1j
4. Jagiellonia + Sturm ako: 2.32 stawka: 1j
I chyba na tyle.
Ze spotkań, które miałem na tapecie a odrzuciłem to: Beitar, Sigma, Trnava oraz trochę Udinese i Palermo. Nie wiem czy jakiegoś składaka z nich nie zrobię za małą stawkę.
powodzenia !!!
opinie ?