>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Na dziś polecam zagrac Eczacibasi -8,5 pkt @1,7 lub czystą wygraną jak ktos chce do dubla po 1,32
jak to ostatnio popularne na tym forum to gram to GRUBO bo to taka peffka
kursy i tak juz mocno zbity od wczoraj bo była lepsza linia po lepszym kursie
e. o widze że halep piękne lanie dostała, jak sie kładłem spać to było 2:2. To ugrała tylko jeden gem do końca meczu. Pisałem juz dawno że to dziewczę bez psychiki i jak jakiś ważny mecz to gacie pełne.

tyksiol 3,4K

tyksiol

Użytkownik
Na dziś polecam zagrac Eczacibasi -8,5 pkt @1,7 lub czystą wygraną jak ktos chce do dubla po 1,32
jak to ostatnio popularne na tym forum to gram to GRUBO bo to taka peffka
kursy i tak juz mocno zbity od wczoraj bo była lepsza linia po lepszym kursie
e. o widze że halep piękne lanie dostała, jak sie kładłem spać to było 2:2. To ugrała tylko jeden gem do końca meczu. Pisałem juz dawno że to dziewczę bez psychiki i jak jakiś ważny mecz to gacie pełne.
a Busto bys nie gral ? ja do tasiemki -1.5 seta dalem smialo ????

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
a Busto bys nie gral ? ja do tasiemki -1.5 seta dalem smialo ????
tez dałem do tasiemki czysta jedynke, bo to baby, niby u siebie bardzo mocne, niby zlały nie dawno monze 3:0 ale może byc róznie. Mysle że mecz ogarną

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
jedziemy z koksem
Stawki w jednostkach (j), aby było wiadomo, które kupony teoretycznie pewniejsze, może być różnie, jak to w bukmacherce......

Sobota:

1. Cadiz DNB @1.89 stawka: 2j

2. Juventus + Valencia
ako: @1.90 stawka: 2j
3. Paderborn + Accrington (League Two - Anglia) ako: 2.56 stawka: 1j
4. Jagiellonia + Sturm ako: 2.32 stawka: 1j
I chyba na tyle.
Ze spotkań, które miałem na tapecie a odrzuciłem to: Beitar, Sigma, Trnava oraz trochę Udinese i Palermo. Nie wiem czy jakiegoś składaka z nich nie zrobię za małą stawkę.
powodzenia !!! ⚽
opinie ?

funias 691

funias

Użytkownik
Spróbuję Sydney FC @2.12
Dostali na 0-1, ale liczę że Mierzej i Bobo wyciągną wynik ;)

Eeeee: Gong na 0-2 ????

zdanek 924

zdanek

Użytkownik
jedziemy z koksem
Stawki w jednostkach (j), aby było wiadomo, które kupony teoretycznie pewniejsze, może być różnie, jak to w bukmacherce......

Sobota:

2. Juventus + Valencia
I chyba na tyle.
Ze spotkań, które miałem na tapecie a odrzuciłem to: Beitar, Sigma, Trnava oraz trochę Udinese i Palermo. Nie wiem czy jakiegoś składaka z nich nie zrobię za małą stawkę.
powodzenia !!! ⚽
opinie ?
1.Remis
2.Wejdzie
3.Wejdzie
4.Jaga wygra, Sturm remis
????

husarz22 104,1K

husarz22

Forum VIP
jedziemy z koksem

Sobota:

2. Juventus + Valencia
I chyba na tyle.
powodzenia !!! ⚽
opinie ?
Osobiście do meczu Valencia - Alaves nie jestem przekonany. Wyczuwam w tym meczu niepsodzianke i pograłem x2 ale zobaczymy, powodzenia

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Dla mnie CADIZ to peffka czysta nawet ! przy remisie zwrot jest w tym typie, wolę się zabezpieczyć.
Ligi Austriackiej dawno nie grałem, wg mnie Sturm pójdzie za ciosem i tez u siebie ostatnio 2 spotkania przegrał, czas na wygraną
Nie wiem jak w Białymstoku murawą ale tam może być kopanina oraz Jaga po gwałcie nie wiem czy się pozbierała, dlatego stawka mniejsza trochę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom