cały czas jestem ???? , zaraz odpalam odpowiednie strony i rzucę okiem na jutrzejsze bety, zawsze dzień wczesniej 1 wstępne luknięcie, a na drugi dzień analiza i wybór ???? to działa@ up
Wróciłeś tylko po to? ????
Szanuje tego gościa, bo to jest jeden z nielicznych, który nie gada kocopołów, za ile to nie gra i jakim to milionerem nie jest, tylko faktycznie gra za tyle ile mówi i udowadnia to.boooom, siedzi, starczy na dziś ???? ???? ????
dziękuję za uwagę , ide kminić wstępnie peffki peff na jutro, będzie sią działo
pobrał ktoś ?
ale sypnęliście Panowie, czuję się jak celebryta ???? , dzięki
najwazniejsze: pomagać sobie i naku...buka po gębie, niech wypłaca, a co ? ????
zaraz będziemy śpiewać o Mnie wymyśl jakaś piosenke na to ż ejestem słaby ,jak niewiem copieśń na czesc Krissa !
Niechaj nam zyje gospodarz forum - nie da on zrobic krzywdy nikomu ! - zawsze pomoze , o kazdej porze ! - ooo mój Boooże !!! ????
18 reputy za jeden raz,a oferuje 3.Znajdzie się jakiś wariat z oficjalnym wynikiem punktowym w Tańcu z Gwiazdami z dzisiaj?
Pierdolnę reputą dzisiaj, jutro i jak ktoś będzie chciał nawet i pojutrze.
Popek najlepiej tanczyl ???? 1 miejsce mial chyba 27 pkt czy cos18 reputy za jeden raz,a oferuje 3.
Nie chcę nic mówić ale valju jest i to nie małe.
18 reputy za jeden raz,a oferuje 3.
Chodzi o punkty od jury czy głosy widzów?18 reputy za jeden raz,a oferuje 3.
Kto otrzyma lepsze noty w 3 odcinku?Chodzi o punkty od jury czy głosy widzów?
Kogo tam masz?Kto otrzyma lepsze noty w 3 odcinku?
Takie zagadnienie mam.
do matury sie szykujesz ?Kto otrzyma lepsze noty w 3 odcinku?
Takie zagadnienie mam.
http://plejada.pl/newsy/taniec-z-gwiazdami-8-odcinek-3-relacja-zdjecia-kto-odpadl/q603emMucha vs Gojdź
19-18Mucha vs Gojdź
I to jest pozytywna wiadomość. ???? Ja tych klimatów w ogóle nie znam, myślałem że te ciule mają jakiś oficjal twitter i wyniki a tu taki uj.
Granadila__EMF Hiszpania kobitki btts
@2.68