Do 2 setów grają, i nie do jednego przełamania ???? Chung bez większej presji dalej gra swoje.no to po Chungu. jeszcze czeka go duzo pracy fizycznej nad grą i umysłowej .
Tak zakładałem, ze Fedex wyjdzie zmotywowany podwojnie żeby dać lekcje młodemu, dlatego odpuscilem obstawianie tego meczu i na dobre mi to wyszło. Jest dużo ciekawych meczy jutro, delpo nie jest w pełni dyspozycji, trzeba pomyslec nad Kolba na live, szkoda ze polfinaly babek tak pozno. Makarova/Vesnina bardzo fajna opcja na sobotę ciekawe jakie kursy będą oby wystawili 1.65 minimumza dobry Federer i za bardzo mu sie chce zbic młodego nic nie popusci. juz niestety koniec emocji. jakby Chung go przełamał na poczatku 2 seta moze by uwierzył w siebie a tak to baj baj
Na noc NBA:
New Orleans Pelicans @2.55
Portland+Toronto Raptors @2.29
Dobranoc
Chociażby umiejetnosci i doświadczenie przemawiało po stronie Tunezyjczyka. 7-6, 4-1 dziwne no nic pewnie przypadek.A ja mysle ze Hurkacz wygra z Jazirim, skoro Milojevic byl blisko to czemu nie Hurkacz?
Brawo PolacyZagram sobie AGO - Fnatic (2 mapa) @3,55 za drobne. Na mapie przeciwnika nie wtgląda to źle, u siebie też może powalczą
Heheheh, pewnie nie ma jakiegoś podstawowego zawodnikaNo nie mogę przeżyć tego kursu na Zhejiang, oczywiście musi hyc jakiś powód tego 2,05....tylko te ebane szlaczki, nic nie czaje.