nie wlasnie , rano juz zamulalo a teraz nie wlacza sie zupelnieDziała wam 1xbet (chodzi o przegladarke)?
ja na mobilnej siedze https://1xmobsnj.xyz/pl/live/ , to tez dziala
https://www.batmanstream.net/.zorrostream.net nie dziala. macie jakas inna stronek z linkami do streamow , NBA?
Brawo Venus!!Bukom coś się pomyliło? Gram Venus 2-0 2.43
Toronto Raptors - Indiana Pacers @1,9
???? I oto chodzi żeby pomagać innym z ogrywaniem bukaPaysandu - Santos AP over 2,5 1.65
Tak myślę że wejdzie można spróbować za 10% albo i więcej jak ktoś ma dużo sianka
Tym Usa cały hokej USHLIce Hockey. USHL. Regular season
00:05 Team USA U18 (USHL) - Madison Capitols 1 1.51
Team USA U18 (USHL) - Madison Capitols -1 1 1.63
Team USA U18 (USHL) - Madison Capitols -1,5 1.82
Team USA U18 (USHL) - Madison Capitols 1 tercja over 1,5 1.48
Ice Hockey. OHL. Regular season.
00:30 Barrie Colts - Ottawa 67's 1 1.57
Barrie Colts - Ottawa 67's 1 tercja over 1,5 1.45
Barrie Colts - Ottawa 67's -1 1 1.70
Barrie Colts - Ottawa 67's -1,5 1 1.90
Hokeja na nocke bo co Lugano zrobiło niechce mi się wierzyć a jednak ,stało się
Mam nadzieję ze to wejdzie śmiało
Jak ktoś ma to moz epograć Ohl szczególnie
Nie mów HOPno to juz sobie Chung pograł ???? połamał sie z 40:0 w pierwszym gemie serwisowym ???? teraz juz z górki dla Rogera i jednoczesnie koniec emocji w tym meczu
całe szczescie myslałem ze sie spali ale po tym odłamaniu serwisu Rogera znak ze Koreaniec chce cos ugrac tutajNie mów HOP
No pewnie, ze chce pytanie czy poradzi sobie z presją. Uwielbiam Feda i jest moim idolem od dzieciństwa, ale nie obraziłbym się jakby dzisiaj pozwolił wygrać młodemu, dałoby to mu dużo pewności siebie na ten sezon. Lubię gościa, nie jest gwiazdorem jak reszta małolatów, a o pokorę bardzo ciężko w dzisiejszych czasach..Chung odłamuje!! bedzie mecz! ????
całe szczescie myslałem ze sie spali ale po tym odłamaniu serwisu Rogera znak ze Koreaniec chce cos ugrac tutaj
dla mnie to juz jest w tym meczu wygranym ze zdołał sie podniesc po tym głupio oddanymserwisie z 40:0 i grac swoje zeby ogłamac feda ???? i po prostu fajnie gra jak rowny z rownym z FedemNo pewnie, ze chce pytanie czy poradzi sobie z presją. Uwielbiam Feda i jest moim idolem od dzieciństwa, ale nie obraziłbym się jakby dzisiaj pozwolił wygrać młodemu, dałoby to mu dużo pewności siebie na ten sezon. Lubię gościa, nie jest gwiazdorem jak reszta małolatów, a o pokorę bardzo ciężko w dzisiejszych czasach..