>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
dobra już starczy z tymi screenami, ale jeden mnie podburzył na Priv ::zoltakartka:
Nie przejmój się zazdrośnikami rób swoje co najlepiej umiesz a innych olej co ci przeszkadzają i denerwóją ,mnie tez wnerwjali na początku to odpisywałem ,a teraz nic nie pisze ,robie swoje
A tobie gratuluje wygranych pięknych na dobrych Kursach
Ja to gram innaczej ,piłke na overki tylko ,ale tez nie wchodzą ,bede mógł cię podpatzryć i coś podebrać ,żebym coś ugrał z piłki
na jutro mnie Kusi kurs 2 pograć albo zwycięstwo po 1.70 w ziemniaku bo tam z rana chodze pogadać ze znajomymi ,a po południu coś zagrywam w necie u Ruska
Pozdrawiam i gratuluje wygranych ???? ???? ✅:cool:

L 234

lalus85

Użytkownik
Seton jeszcze raz podbite over 172,5 w kosza . Gruba kasa poszla w to . Ale to bedzie izzunia

Otrzymane punkty reputacji: +10
U 0

Gość
Na jutro jest ładny kurs w ziemniaku i pewnie w necie też bedziecie mieli Norkian kurs 2 Finlandja Floorbal ja to gram grubo wygrany mecz po 1.70 a troche mniej na 1 w normalnym czasie
Ale zobaczymy co Hokeje przyniosą
Piłka jak pisałem jestem cienias nie idzie nic zniej
Jak ktoś by miał coś fajnego jakiś dobry overek kurs pasuje od 1.50 w zwyż
Dziękuje to skorzystam bardzo ???? i podziękuje????

U 0

Gość
11 pktow w 1:30 co to dla was małpki
Izzi 10 pktów w 20 sek haha
To ci wejdzie raczej super ,ładnie sie roztrzelali
a co powiesz o Cska na wyjazd kurs jest spory ,czy lepiej połowe pograć na cska zHandi tak -2,5 pk czy overka na cały meczyk??
santos 1-0 ,Stromgset 1-0 ciekawe czy overki wpadną 2,5:oops::rolleyes:

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
To ci wejdzie raczej super ,ładnie sie roztrzelali
a co powiesz o Cska na wyjazd kurs jest spory ,czy lepiej połowe pograć na cska zHandi tak -2,5 pk czy overka na cały meczyk??
santos 1-0 ,Stromgset 1-0 ciekawe czy overki wpadną 2,5:oops::rolleyes:
Fenerbahce,wygra, nie ma sensu grać na Cska, a nawet jesli nie,to bardzo duzee ryzyko grac na Cska. Choć moim zdaniem Fener to bierze,o ile gra pelnym skladem,nie sprawdzałem. Wrócił Kalinic po kontuzji i jutro ich sobie chyba zagram.

U 0

Gość
Fenerbahce,wygra, nie ma sensu grać na Cska, a nawet jesli nie,to bardzo duzee ryzyko grac na Cska. Choć moim zdaniem Fener to bierze,o ile gra pelnym skladem,nie sprawdzałem. Wrócił Kalinic po kontuzji i jutro ich sobie chyba zagram.
Dziękuje to odpuszczam Kosza Niema co sie potem denerwować moim zdaniem
Pogram jednak ten kurs 2 i troche Hokeji w szwedzkiej Ligi
Dziękuje Bardzo Tomku ???? Ty jesteś od kosza więc dziękuje za wyrażenie zdania na ten Typ

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dziękuje to odpuszczam Kosza Niema co sie potem denerwować moim zdaniem
Pogram jednak ten kurs 2 i troche Hokeji w szwedzkiej Ligi
Dziękuje Bardzo Tomku ???? Ty jesteś od kosza więc dziękuje za wyrażenie zdania na ten Typ
To będzie fajny mecz do obejrzenia, ja sie jeszcze zastanowię, czy zagram czy na spokojnie przy piwku obejrzę,ale jakbym grał to Fener.
W tym meczu nie przewiduję cyrku jak dzis, Oly blamaż z mocno osłabiona Barceloną. Macabi mecz o życie to samo...
Seton jeszcze raz podbite over 172,5 w kosza . Gruba kasa poszla w to . Ale to bedzie izzunia
Daj te typy, wczesniej, bo po fakcie to nima sensu,a bysmy pograli.

L 234

lalus85

Użytkownik
To będzie fajny mecz do obejrzenia, ja sie jeszcze zastanowię, czy zagram czy na spokojnie przy piwku obejrzę,ale jakbym grał to Fener.
W tym meczu nie przewiduję cyrku jak dzis, Oly blamaż z mocno osłabiona Barceloną. Macabi mecz o życie to samo...
Daj te typy, wczesniej, bo po fakcie to nima sensu,a bysmy pograli.
jak pisalem to jeszcze ze 2 min linia byla do grania

U 0

Gość
To ja tylko będe ogladał Cska w koszykowke a o demnie to moge ten Floorbal Polecić z Finlandji Norkian kurs 2 w fortunie a ż ewygrają mecz 1.70 to znaczy ż e wDogrywce czyli 4 tercji bo grają 3x20 min
nO TO NA ZDRÓWKO TOMKU ZATEM OBY BYŁ PIĘKNY WEEKEND
MI lugano zrypało ,a tak jestem szcześliwy szczególnie BERN Z hANDI -1,5
A jutro bedą typki z hoka umnie w temacie juz widze 2 kursy po 1.80 ,czeski i Niemiecki
Pilzno powinno wygrać jak wtopiło 1 mecz zagram go też delikatnie ,,bo coraz mniej siana jest ,dobrze że odłożyłem troche do domu a jeszce odłożę na Święta i sobie kupie jakieś napoje a wódeczke do Domu Dla gości bo ja ie pije już kilka lat

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom