roxandoo
Użytkownik
Gratulacje, masz nosa do kopanej ????dobra już starczy z tymi screenami, ale jeden mnie podburzył na Priv ::zoltakartka:
Gratulacje, masz nosa do kopanej ????dobra już starczy z tymi screenami, ale jeden mnie podburzył na Priv ::zoltakartka:
Nie przejmój się zazdrośnikami rób swoje co najlepiej umiesz a innych olej co ci przeszkadzają i denerwóją ,mnie tez wnerwjali na początku to odpisywałem ,a teraz nic nie pisze ,robie swojedobra już starczy z tymi screenami, ale jeden mnie podburzył na Priv ::zoltakartka:
Cofam co powiedziałem ????Coric jeszcze siano w głowie
To ci wejdzie raczej super ,ładnie sie roztrzelali11 pktow w 1:30 co to dla was małpki
Izzi 10 pktów w 20 sek haha
Fenerbahce,wygra, nie ma sensu grać na Cska, a nawet jesli nie,to bardzo duzee ryzyko grac na Cska. Choć moim zdaniem Fener to bierze,o ile gra pelnym skladem,nie sprawdzałem. Wrócił Kalinic po kontuzji i jutro ich sobie chyba zagram.To ci wejdzie raczej super ,ładnie sie roztrzelali
a co powiesz o Cska na wyjazd kurs jest spory ,czy lepiej połowe pograć na cska zHandi tak -2,5 pk czy overka na cały meczyk??
santos 1-0 ,Stromgset 1-0 ciekawe czy overki wpadną 2,5
Dziękuje to odpuszczam Kosza Niema co sie potem denerwować moim zdaniemFenerbahce,wygra, nie ma sensu grać na Cska, a nawet jesli nie,to bardzo duzee ryzyko grac na Cska. Choć moim zdaniem Fener to bierze,o ile gra pelnym skladem,nie sprawdzałem. Wrócił Kalinic po kontuzji i jutro ich sobie chyba zagram.
To będzie fajny mecz do obejrzenia, ja sie jeszcze zastanowię, czy zagram czy na spokojnie przy piwku obejrzę,ale jakbym grał to Fener.Dziękuje to odpuszczam Kosza Niema co sie potem denerwować moim zdaniem
Pogram jednak ten kurs 2 i troche Hokeji w szwedzkiej Ligi
Dziękuje Bardzo Tomku ???? Ty jesteś od kosza więc dziękuje za wyrażenie zdania na ten Typ
Daj te typy, wczesniej, bo po fakcie to nima sensu,a bysmy pograli.Seton jeszcze raz podbite over 172,5 w kosza . Gruba kasa poszla w to . Ale to bedzie izzunia
jak pisalem to jeszcze ze 2 min linia byla do graniaTo będzie fajny mecz do obejrzenia, ja sie jeszcze zastanowię, czy zagram czy na spokojnie przy piwku obejrzę,ale jakbym grał to Fener.
W tym meczu nie przewiduję cyrku jak dzis, Oly blamaż z mocno osłabiona Barceloną. Macabi mecz o życie to samo...
Daj te typy, wczesniej, bo po fakcie to nima sensu,a bysmy pograli.
Ok, przeoczyłem ????jak pisalem to jeszcze ze 2 min linia byla do grania