>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Nie wiedziałem, że Chorwatkę trenuje Sandra Zaniewska z Katowic...U babek to wszystko się może zdarzyć, a Rumunko potrafi wygrany przegrać i przegrany wygrać. Trzymam się od niej z daleka choć tenisa większość obstawiam.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
na Jutro są dobre kursy ze Szwajcarji na handicapy -1,5 ażsię zdziwiłem czemu takie wysokie na LUGANO DALI I NA bERNA

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Koncze zgodnie z danym slowem toz to komedia jakas jest to ruskie gowno pelzajace po korcie , sprzedawczyk zasarany , wpierw krasnodar z 16-8 wdupily w siate a teraz ten wyrzutek zyciowy z 4-1 nie da rady i serwisu
Stachu i Dzonson to dwoch starych handlarzy ????

U 0

Gość
Toronto -1 1.68 z ahl
Prosze spokojnie panowie bez nerwów to tylko sport jest każdy moz ewygrać jak i przegrać ,nato wpływów nie mamy niestety

U 0

Usunięty użytkownik 153241

Gość
Halep jak zwykle w męczarniach. Ciekawe kiedy znowu wyląduje w szpitalu. Takie koszty nr1..
Co myślicie o Baghdatisie dziś z Raonicem. Mam go na kilku kuponach, jedno AKO mi kończy. Stawialiście ten mecz? Kanadyjczyk wygrał w tym roku pierwszy raz dwa mecze z rzędu. Chyba Marcos nie da mu się rozpędzić..

U 0

Gość
Halep jak zwykle w męczarniach. Ciekawe kiedy znowu wyląduje w szpitalu. Takie koszty nr1..
Co myślicie o Baghdatisie dziś Raonicem. Ma go na kilku kuponach, jedno AKO mi kończy. Stawialiście ten mecz? Kanadyjczyk wygrał w tym roku pierwszy raz dwa mecze z rzędu. Chyba Marcos nie da mu się rozpędzić..
No życzę powodzenia bo ja w tenisie jestem słaby ,nieraz zagram go ale przewaznie w dużych szlemach jak Roland garos to próbuje coś ugrać na 1 rundzie ,ale słabo mi idzie,lepiej czuje się w Hokeju

L 234

lalus85

Użytkownik
Staszek oby na porażenie mózgowe przynajmniej 4-1 w 2secie , 5-4 i serwis 2 set , 3-0 i 4-2 i 6-5 w TB i nie wygral no komik

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom