miralas
Użytkownik
Brakowało im napastnika z prawdziwego zdarzenia i Barcelona by była wyeliminowana.Czy tylko mi się wydaje że Chelsea w dwumeczu była lepszym zespołem?
Brakowało im napastnika z prawdziwego zdarzenia i Barcelona by była wyeliminowana.Czy tylko mi się wydaje że Chelsea w dwumeczu była lepszym zespołem?
Odpuść, bo bezdomnym zostaniesz ????To co teraz domy na Halep? XD
Stachu i Dzonson to dwoch starych handlarzy ????Koncze zgodnie z danym slowem toz to komedia jakas jest to ruskie gowno pelzajace po korcie , sprzedawczyk zasarany , wpierw krasnodar z 16-8 wdupily w siate a teraz ten wyrzutek zyciowy z 4-1 nie da rady i serwisu
No życzę powodzenia bo ja w tenisie jestem słaby ,nieraz zagram go ale przewaznie w dużych szlemach jak Roland garos to próbuje coś ugrać na 1 rundzie ,ale słabo mi idzie,lepiej czuje się w HokejuHalep jak zwykle w męczarniach. Ciekawe kiedy znowu wyląduje w szpitalu. Takie koszty nr1..
Co myślicie o Baghdatisie dziś Raonicem. Ma go na kilku kuponach, jedno AKO mi kończy. Stawialiście ten mecz? Kanadyjczyk wygrał w tym roku pierwszy raz dwa mecze z rzędu. Chyba Marcos nie da mu się rozpędzić..