Na szczęście odbiłem to sobie stawiając na Lube przy 2:0 dla Skry, zawsze cośRóżnica zdań była, ale coś czuje, że typ na mecz Skry był podobny. Sam się wkurwiłem po dwóch pierwszych setach.
Dokładnie . Nie da się tego sluchacUspokoj sie, nawet zazartowac nie można? A słodza tej Barcie do pożygu. Bez odbioru
Barca powyżej 2,5 kartki @2.
Chelsea dynamiczni, Barca nie nadąża, a zaliczki trzeba bronić...
mam nadzieję że ktoś skorzystał i zagrał to w innej kombinacji
Widzialem. Coach czerwo i po meczu... I pewnie wpier... sedziemu po wyjsciu z hali ????Ale pajacerka sędziów w meczu Noliko z Loko, ewidentna obcierka po bloku, trener Loko miał rację, sędziowie uznali po challengu, że bloku nie było XD Śmiech na sali
szybka bramka Barcy , pozniej druga , pare groznych akcji chelsea , gola na 3-0 i pozamiataneKurfa 2 godziny ponad mi zlecialy na masażu kręgosłupa... Jak wyglądał mecz Barcy, bo nie mogłem obejrzeć?
pełna kontrola nad meczem?szybka bramka Barcy , pozniej druga , pare groznych akcji chelsea , gola na 3-0 i pozamiatane
niespecjalnie , po 3 golu dopiero chelsea siadla , a tak nawet szarpali cos tam przez chwile , ale nic groznegopełna kontrola nad meczem?
Jutro jakieś skróty spróbuje obejrzeć..
4 kartki Pograłem jeszcze Carreno-Bustę po 3,35 w LVBET przed meczem, narazie na returnie szału nie robi - Anderson wszystkie 3 gemy serwisowe do 0 wygrałBarcelona - Chelsea
Typ: over 5,5 ŻK
Kurs: 2,1 w Totolotek (Promocja "Gram Grubo" )