maggioslc
Użytkownik
75Widzę, że niepotrzebnie
Ile w końcu wpadło?
75Widzę, że niepotrzebnie
Ile w końcu wpadło?
O to grubo, linia 4 minuty przed końcem była 68.
W pre było handi 11,5 na gospodarzy. Wczoraj grali między sobą i też w jednej połowie padło 26 goli a w drugiej 49 stąd takie spadki linii.Niepotrzebnie, bo to co tam z kursami robiki to nie jest nirmalne, linie w przerwie byly over 74,5, po czym spadły do 68,5 ....dlugo by pisać,a nie mogę bo w pracy jestem.
Hcp na gospodarzy w pre -7,5 na live przy remisie +1,5....
Linia w 3 minucie byla 77 bramek, do przerwy 44, i linie dają 68 bramek ????
Czyli też 75 bramek. Ciekawe.W pre było 11,5 na gospodarzy. Wczoraj grali między sobą i też w jednej połowie padło 26 goli a w drugiej 49 stąd takie spadki linii.
Ja śledzę i gram to ligę już drugi rok. Tu czasami ponad 90 bramek w meczu rzucają
Spada kurs na Bagietę, nie warto się w niego pchać, chyba, że dostaniecie @3Czyli też 75 bramek. Ciekawe.
Jak żadnych to na Rao jest niezły kurs.Przeciez Bagieta nie ma zadnych szans z Raonicem, poza tym w kazdym meczu wyglada co raz slabiej
Czy wejdzie czy nie miło że jesteś ????
Buki tam w Chinach jesli jest duzy faworyt to tak 3mają kursy, bo wiedzą,ze to moze się w minutę odwrocic.Na Flying Tigers pre było @1.5, przy 9-14 też jest @1.5
Chińczyk grubo dokłada.
over 0.5 HT @2.60Jak Kitchee ugra punkt to będzie niezła beczka z przyjezdnych, a Ci zdążyli już czerwo wyłapać. Poziom jest jaki jest ale emocje przednie
Mają dużo czasu, ale nie dokładam na nich, trochę strach ????Mają rozmach w Chinach 77pkt na kwarte....
Xinjang cos słabo pogrywa...