tomek80
Użytkownik
No coś pacze, bo nawet ostatnio cos pogrywałem z nba i przyzwoicie szło, tylko się mi piec w domu zepsuł i jeszcze dzis czeka mnie naprawa. Jak znajdę czas to podam cos.Tomek planujesz coś na nockę z NBA?
No coś pacze, bo nawet ostatnio cos pogrywałem z nba i przyzwoicie szło, tylko się mi piec w domu zepsuł i jeszcze dzis czeka mnie naprawa. Jak znajdę czas to podam cos.Tomek planujesz coś na nockę z NBA?
Daj tacie naprawić skoro masz tak mało lat, a Ty zajmij się typami. +)No coś pacze, bo nawet ostatnio cos pogrywałem z nba i przyzwoicie szło, tylko się mi piec w domu zepsuł i jeszcze dzis czeka mnie naprawa. Jak znajdę czas to podam cos.
over 1.5 w meczu Tucumanczy któraś z drużyn "szczeli" bo mi się kursy nie zgadzają ????Dobry wieczór
Zauważyłem strasznie duży kurs w tym meczu
Atletico Tucuman - Club Libertad na over 2,5 i 1,5
Można pograć 1,5 moim zdaniem 2,5 to troche ryzykowne ,al patzrąc na forme Libertad to moz ewpaść a kurs koło 3 na 2,5
Ja osobiście pograłem 1,5 koło 2 a 2,5 można za jakieś 10% Budżetu zagrać a dla odwaznych więcej
Pozdrawiam wszystkich na Forum Użytkowników i życzę miłej nocki
Co Myślicie o koszu z Brazyli na Franca ,Bo real dał zarobić do przerwy grałem z Handicapem na minusowych PK Realu
Dziękuje za wypowiedź do koszykowki bo 1:30 Ciężkie mecze w Libertadores overy powyzej 2,5 we wszystkich meczach ponad 2 dają jak myślicie wpadnie coś over w Cero porento i Vasco z Czile ja bym się skłaniał do Overkow 1,5 we 3 meczykach
W całym meczu 1,5 obojętnie kto stzreli nie jako drużynaover 1.5 w meczu Tucumanczy któraś z drużyn "szczeli" bo mi się kursy nie zgadzają ????
Z jednej strony piszesz, że czas na normalne wyniki ale logiki tu w tym nie ma. Denver walczy o PO, oni muszą taki mecze jak z Lakers wygrywać bo na Zachodzie ścisk niesamowity i tu naprawdę nie ma już czasu na żadne porażki i każdy mecz jest na wagę złota. Pelicans po 1,45? Niby powinni, chociaż ja do nich nigdy zaufania nie mam, a już po takim kursie to kompletnie. A toronto? Oni i tak skończą regular na 1 miejscu więc czy na takie mecze z Nets będą się spinać? Nie byłbym taki pewny. Ale powodzenia. Każdy z Twoich meczy odpuściłem.NBA dziś luźno, Lakers i Pelikany plus jakieś handi Toronto. Liga powoli wkracza w faze normalnych wyników
Jakiego typu piecNo coś pacze, bo nawet ostatnio cos pogrywałem z nba i przyzwoicie szło, tylko się mi piec w domu zepsuł i jeszcze dzis czeka mnie naprawa. Jak znajdę czas to podam cos.
Jak dla mnie w NBA schemat działania, że ktoś "musi" nie działa. Denver jak dla mnie wyjazd a dom to dwie inne bajki. Co do reszty to Brooklyn równie dobrze może iść w dół tabeli aby lepsze rozstawienie w drafcie mieć ale co ja tam wiem.Z jednej strony piszesz, że czas na normalne wyniki ale logiki tu w tym nie ma. Denver walczy o PO, oni muszą taki mecze jak z Lakers wygrywać bo na Zachodzie ścisk niesamowity i tu naprawdę nie ma już czasu na żadne porażki i każdy mecz jest na wagę złota. Pelicans po 1,45? Niby powinni, chociaż ja do nich nigdy zaufania nie mam, a już po takim kursie to kompletnie. A toronto? Oni i tak skończą regular na 1 miejscu więc czy na takie mecze z Nets będą się spinać? Nie byłbym taki pewny. Ale powodzenia. Każdy z Twoich meczy odpuściłem.
Ogrzewanie olejowe, ale juz mam przyczyne, jakis syf się dostał...Jakiego typu piec
Rao teraz sie DFami połamał. Dawno tak żenującego meczu obu zawodników nie oglądałem. Straszny ból dla oczu.Sousa serwis przedszkolaka. Przy serwisie Raonica próbuje lobować dwu metrowego chłopa. Co mnie podkusiło by na niego zagrać ????
Ja uważam podobnie, z tym, że na wczesnym etapie rozgrywek można sobie pozwalać na porażki z wrakami ligi typu Memphis, Lakers, Nets itp. Ale teraz im bliżej PO tym te wyniki powinny być normalne i ekipy które muszą wygrywać powinny to robić. Do Denver wrócił Millsap który z Jokiciem naprawdę tworzą fajny frontcourt. Oglądałem 2-3 dni temu(?) spotkanie w Kolorado to masakra co tam Brook Lopez wyprawiał po stronie atakowanego kosza. Ale wiadomo wszystko się może zdarzyć. Co do Nets i wyboru w drafcie. Niższe miejsce wcale nie gwarantuje wyższego wyboru ale to tak już informacyjnie. Powodzenia !Jak dla mnie w NBA schemat działania, że ktoś "musi" nie działa. Denver jak dla mnie wyjazd a dom to dwie inne bajki. Co do reszty to Brooklyn równie dobrze może iść w dół tabeli aby lepsze rozstawienie w drafcie mieć ale co ja tam wiem.
Zobaczymy za kilka godzin.
Konstruktywna własna opinia zawsze na propsie, więc dzieki ! ????