Kaplica, sorryDubelek na wieczór.
Manchester United - Sevilla @1.56
Aston Villa - Q.P.R. @1.59
Całkowity kurs: 2.48
Oba mecze o 20:45
Powodzenia! ????
No i słusznie, bo forum to już dawno na psy zeszło.MOU jednak skarcony
dobrze, że to 1 ako z awansami zamykałem, drugiego sie nie opłacało zamykać . Ryzyk fizyk, walczymy dalej !!!
Za łatwe by to było, jakby tyle hajsu wpadło.
Ale tu typów już nie podaje do odwołania, za dużo 3mających figę.
nigdzie na razie, pisz na meilaA gdzie można szukać Twoich typów? ????
A taki pewny byłeś. Jak ktoś pisał, że awans Sevilli to bzdury wypisywał. No proszę wyszło kto bzdury wypisywał o wspaniałym MU...MOU jednak skarcony
dobrze, że to 1 ako z awansami zamykałem, drugiego sie nie opłacało zamykać . Ryzyk fizyk, walczymy dalej !!!
Za łatwe by to było, jakby tyle hajsu wpadło.
Ale tu typów już nie podaje do odwołania, za dużo 3mających figę.
Bez uraz yale w dobie dostępu do xxx forum xxx typów myślisz że komuś chcę się bawić w mailowanie ???? ?wymiana poglądów dot. typów pod tym @
[email protected]
Miej taką serię z typami na plus na wysokiej stawce jak Kris to pogadamy.A taki pewny byłeś. Jak ktoś pisał, że awans Sevilli to bzdury wypisywał. No proszę wyszło kto bzdury wypisywał o wspaniałym MU...
nic na siłeBez uraz yale w dobie dostępu do xxx forum xxx typów myślisz że komuś chcę się bawić w mailowanie ???? ?
Adwokacie nie piszę o serii tylko o podejściu, że jak ktoś stawia inaczej to już bzdury wypisuje. A wystarczyło oglądać pierwszy mecz i było widać kto jest zdecydowanie lepszy. Fakt bramkarza MU ma lepszego i tyle.Miej taką serię z typami na plus na wysokiej stawce jak Kris to pogadamy.
dokładnieMiej taką serię z typami na plus na wysokiej stawce jak Kris to pogadamy.
a Ciebie nie komentuje, bierzesz tylko a nic nie dajesz...... ????Bez uraz yale w dobie dostępu do xxx forum xxx typów myślisz że komuś chcę się bawić w mailowanie ???? ?
Też szedłem w stronę Sevilli ale sugerowanie się 1 meczem to jakieś jaja, przecież to był najgorszy mecz ManU chyba od xx lat, to była jakaś tragedia która trafia się raz na ruski rok ????Adwokacie nie piszę o serii tylko o podejściu, że jak ktoś stawia inaczej to już bzdury wypisuje. A wystarczyło oglądać pierwszy mecz i było widać kto jest zdecydowanie lepszy. Fakt bramkarza MU ma lepszego i tyle.
Rozumiem że to troll ?dokładnie
zakład p 10k ? podajemy po 20 typów
sphairstike
wchodzisz ? byłem pewny MU a że to sport i różnie bywa, akurat się jebakom udało, bo Sevilla jest cienka hak sik pająka. Kto następny ich trafi to ma promo roku
a Ciebie nie komentuje, bierzesz tylko a nic nie dajesz...... ????
jeszcze rozliczeniePeffki peff na dziś:
Singiel: Exeter @2.20
Singiel: Ispwich DNB @1.94
Dubel: Aston Villa + Roma ako: @2.72
MU do gry jako singiel , ja nie ponawiam, bo czekam na awans MU