betrayal
Użytkownik
To zwiększa szansę naAle piszcie swoje posty dokładniej, bierzcie przykład z innych. Wiesz ile spotkań w Korei teraz gra? 9 dokładnie, a wiesz w ilu była podobna linia do Twojej? W 3.
To zwiększa szansę naAle piszcie swoje posty dokładniej, bierzcie przykład z innych. Wiesz ile spotkań w Korei teraz gra? 9 dokładnie, a wiesz w ilu była podobna linia do Twojej? W 3.
Sorry, zasugerowałem sie Unibetem gdzie jest tylko Incheon. Z reguly pisze dokładnie.Ale piszcie swoje posty dokładniej, bierzcie przykład z innych. Wiesz ile spotkań w Korei teraz gra? 9 dokładnie, a wiesz w ilu była podobna linia do Twojej? W 3.
Na plus tylko dla podającego typ niestetyTo zwiększa szansę na
????Philadelphia Flyers - Vegas Golden Knights, over 5.5 @ 1.86 Unibet
zmień avatar ????oby w Korei w kazdej utrzymali +40 na q to ladnie wejdzie
Coś Golden K się wypstrykali ostatnio i overy już nie pykają tak często
tesknie za nim w OKC ????zmień avatar ????
W pierwszej i drugiej tercji strasznie kulała skuteczność. Sytuacji na overa było aż nadto i to takich dość klarownych.Coś Golden K się wypstrykali ostatnio i overy już nie pykają tak często
Mi wystarczy 1:0 ale w Ulsan przydały by się gole...Spotkanie: Kashima Antlers - Sydney
Typ: Kashima over 1.5 gola
Czas: 61 min ( 1:0 )
Kurs: 1.66
Stawka: 200zl
EW: 332zl
Bet365
Polecam. Powodzenia.
Jak ulsan nie ma jeszcze gola to tylko oni sami wiedzą :> Oby nie skończyło się 0-1...Mi wystarczy 1:0 ale w Ulsan przydały by się gole...
Sydney wyrównało i 1-1 w Japonii. Jelenie do boju ????Jak ulsan nie ma jeszcze gola to tylko oni sami wiedzą :> Oby nie skończyło się 0-1...