qowalsky6
Znawca A-League
Ze 3 gole powinny paść w 1 poł. Poprzeczka, wybicie "z pustej" przez Japsa, rozpaczliwa obrona Thomasa. Jak pech , to pech...
Ze 3 gole powinny paść w 1 poł. Poprzeczka, wybicie "z pustej" przez Japsa, rozpaczliwa obrona Thomasa. Jak pech , to pech...
No niestety ;/Ze 3 gole powinny paść w 1 poł. Poprzeczka, wybicie "z pustej" przez Japsa, rozpaczliwa obrona Thomasa. Jak pech , to pech...
Ja to over 1,5 biorę jak dadzą @2Ja tam zagram over 1.5 @1.74 a potem dołożę jak wzrośnie. I delikatnie over 2.5 @3.45
Ja też =)Ja to over 1,5 biorę jak dadzą @2
Może cos w końcu strzelaJa też =)
ZamilczWszyscy pobrali overy a skończy się 0-0
Ja już kleję nowy kupon ???? Kashima + bts w Szanghaju (sorry w Ulsan ofc ???? ) ???? GL!Zamilcz
Jeszcze over 0,5 będzie można zaatakować na odkucieWszyscy pobrali overy a skończy się 0-0
Dzięki za dobre słowo ????Serio aż podwojony?
Ładnie.
Jedyny na forum, który mówi "pefffki" i mu wchodzi ????
Nie lubię przesadnie słodzić, ale chyba nigdy nie widziałem, żeby komuś tak dobrze szło obstawianie nożnej 1x2, szacun wielki.
EDIT: Roma dziś musi awansować. Moja fartowna drużyna, zawsze mi wchodzi kupon jak na nich postawię. To samo Chung w tenisie (miałem nie grać tego syfu, ale taka okazja była nad ranem
Trochę późno, oczywiście over 0,5 nie dokładałem
Over 1.5  I kupa kasy poszła
No niestety u tych drugich Kangurów strzelają, po pierwszej połowie 4:2Over 1.5  I kupa kasy poszła
Ulsan Hyundai-Shanghai SIPG over 0.5 ht @2
Ale piszcie swoje posty dokładniej, bierzcie przykład z innych. Wiesz ile spotkań w Korei teraz gra? 9 dokładnie, a wiesz w ilu była podobna linia do Twojej? W 3.Over w korei - 168.5 @2.5