Ten turniej to jakaś kompromitacja tenisa.. Stawiam nawet czelki, ale tego turnieju to nawet nie odpalam. Jak to nie jest ustawione, to tylko pokazuje jaki obecnie jest poziom w tenisie.. Już wole NBA odpalić, bo bardziej logiczne.. Oby Miami wypaliło.
Awans Romy sobie puszczę - wczorajszy dzień i noc bardzo owocne, szkoda byłoby to zmarnować.
Mój jedyny bet na dziś, stawka średnia. To nie są żadni mocarze, żeby w nich przesadnie inwestować ????
Jak grałem Szachtar u siebie bo byłem pewny, tak tutaj wiem, że Szachtar na wyjeździe mocarzem nie jest. Roma powinna to wygrać. Chociaż z tych 3 kuponów , najbardziej liczę na Exeter
Zobaczymy o godz. 22:40 ???? czy pojechałem
Wczoraj dla zabawy zagrałem ako z 5 meczy na następną kolejkę Ekstraklasy. Dzisiaj po spadkach kursów mogę już wypłacić podwojony wkład. To jest dopiero darma kasa
Wczoraj dla zabawy zagrałem ako z 5 meczy na następną kolejkę Ekstraklasy. Dzisiaj po spadkach kursów mogę już wypłacić podwojony wkład. To jest dopiero darma kasa
Jedyny na forum, który mówi "pefffki" i mu wchodzi ????
Nie lubię przesadnie słodzić, ale chyba nigdy nie widziałem, żeby komuś tak dobrze szło obstawianie nożnej 1x2, szacun wielki.
EDIT: Roma dziś musi awansować. Moja fartowna drużyna, zawsze mi wchodzi kupon jak na nich postawię. To samo Chung w tenisie (miałem nie grać tego syfu, ale taka okazja była nad ranem