Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
uuuuuuuu aleeee się wqrwiłem teraz... moja ulubiona norweska liga ruszyła i co ja pacze, a tam wszędzie overki 2.5 wchodzą.
nie zauważyłem że zaczęli...
over 2.5 w Danii @2.25
Brondby @3.50 dla odważniejszych
Włączyłem Genoe i tylko sobie oczy wydrapać, czyli standardowa gra milanu 300 podan od bramkarza z obroncami pozniej wychodzą i dośrodkowanie w trybuny ;d
Włączyłem Genoe i tylko sobie oczy wydrapać, czyli standardowa gra milanu 300 podan od bramkarza z obroncami pozniej wychodzą i dośrodkowanie w trybuny ;d
Milan nie jest do grania overow - Gatuso ich trenuje ???? pamietacie niedawno byl szkoleniowcem Pisy w 2 lidze wloskiej - w ttamtym sezonie under 2,5 Pisy padl chyba w ponad 95 % meczach ????
Milan nie jest do grania overow - Gatuso ich trenuje ???? pamietacie niedawno byl szkoleniowcem Pisy w 2 lidze wloskiej - w ttamtym sezonie under 2,5 Pisy padl chyba w ponad 95 % meczach ????
Bts w Genoa
over 4.5 w gdańsku
over 2.5 w danii
na minus:
i tak bardzo duży dzisiaj
został Izrael + Porto
over 1.5 w Hiszpanii
BTS w Interze
chwila przerwy