U
0
Usunięty użytkownik 46969
Gość
Steaua 1 , Bilbao 1x, Napoli 2 , Porto/+1.5 , Toulouse over 1.5gcuda cudami, ale może być coś sam podał?
Steaua 1 , Bilbao 1x, Napoli 2 , Porto/+1.5 , Toulouse over 1.5gcuda cudami, ale może być coś sam podał?
Dokładnie. Niestety ale gol nie padł wiecJeżeli ktoś grał Villareal, to już do przerwy powinni mieć dwie bramki do przodu. Druga sprawa jeżeli mieliby tam kogoś pokroju Ozila czy Kagawy to już po meczu. Las Palmas ryzykuje, stoją obroną na 35-40 metrze. Kto ogląda to wie o czym mówię.
Ja mam z BVB w dublu. Ogarną po przerwie ????Jeżeli ktoś grał Villareal, to już do przerwy powinni mieć dwie bramki do przodu. Druga sprawa jeżeli mieliby tam kogoś pokroju Ozila czy Kagawy to już po meczu. Las Palmas ryzykuje, stoją obroną na 35-40 metrze. Kto ogląda to wie o czym mówię.
oglądasz niemców?Ja mam z BVB w dublu. Ogarną po przerwie ????
no i dupa ino 5Od tego beta duzo dzis u mnie zależy
Tottenham over 5.5 korka @1.61
niemcyBts w bvb mam
Panowie 6/6 meczów w tej kolejce w ekstraklasie gdzie pada gol po 75 minucie. Kursy po @2.10-2.35 przed meczem.
Korzysta ktoś?
nic nie oglądam dziśoglądasz niemców?
coś się dzieje?
Korki to taka sama loteria jak bramki.W teorii powinny byc,a w praktyce kicha ????no i dupa ino 5
no to żałuj bo przegapiłeś właśnie dwie bramki, akurat odpaliłemnic nie oglądam dziś
może to zabrzmi dziwnie w niedzielny ieczór, ale ogarniam kilka spraw z pracy chwilowo i dlatego nie oglądam. Oczywiscie 3mam rękę na pulsie jeśli chodzi o wynikino to żałuj bo przegapiłeś właśnie dwie bramki, akurat odpaliłem
SEAT strzelił komuś ????
BVB ospale wyszli na drugą połowę. Na Schurrle patrzeć się nie da. Dobrze, że wszedł kot z Belgii.oglądasz niemców?
coś się dzieje?