>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Tyle czasu grasz i jeszcze się nie nauczyłeś nie grac meczy gdzie grają zawodnicy z tego samego kraju to dopiero jest nie do pomyślenia...granie na pałę po kursach i zero wyciągania wniosków..
tu nie o to chodzi bo widziałem collins w meczu z kfc i to co grały to oczy krwawiły. Keys uważałem za zawodniczke ułożona i o 3 półki lepszą. Ale dzis dostosowała się poziomem. Jednak fakt kurs nieopłacalny do ryzyka, tylko za późno to zrozumiałem.

C 334

copper

Użytkownik
tu nie o to chodzi bo widziałem collins w meczu z kfc i to co grały to oczy krwawiły. Keys uważałem za zawodniczke ułożona i o 3 półki lepszą. Ale dzis dostosowała się poziomem. Jednak fakt kurs nieopłacalny do ryzyka, tylko za późno to zrozumiałem.
Bo jest trzy klasy lepsza ale nad takimi meczami gdzie grają rodacy czy rodaczki się nawet nie zastanawia bo są często kręcone a jak już musisz zagrać koniecznie to tylko coś w stronę doga.Dziś były dwa takie mecze: Pospisila i Keys i oba wygrane przez doga.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Wisla Plock vs Korona
2.14 bet365
Ciekawy mecz do typowania... Wisla na 13 meczy u siebie zaliczyla 7 zwyciestw 5 porazek przy tylko 1 remisie, wiec jest liderem u siebie pod wzgledem braku remisow na swoim terenie. Korona na 13 wyjazdow zremisowala 8 razy. I nie jest taka slaba poza domem jak sezon temu. Co tu wytypowac??? Ja nie wierze w zadne progresje, prawo seri itp...A Korona zaczela serie 2 remisow na wyjezdzie z Wisla Krakow oraz Sandecja. Wisla natomiast ostatni mecz u siebie wtopila z Cracovia 0-1, Ogladalem to spotkanie i nie zasluzyli na ta porazke. Biore pod uwage prawo serii w ktore nie wierze. 2 remisy z rzedy Korony, odpada 3 remis, 2 wygrane gosci w dzisiejszych meczach... Plus ze Craxa wygra(wygrala) 3 mecz z rzedu. Gdzies to prawo seri musi sie zlamac, Polska Ekstraklasa to Stan Umyslu ale po takim kursie chyba warto sprobowac ????
Ta rozkmina na ✅ 2-0

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom