kreatywnie
Użytkownik
Extremadura -0.75ah @1.90
Over 5.5 delikatnie @2.20
Over 5.5 delikatnie @2.20
75 minuta minęła w extra gram Over 2.5 @2.05
Nie oglądam, jeden mecz extra na dzień mi starczy, a oglądałem Piasta
Valecano over 1.5 gola
@ 3
Ale coś grają czy mizeria?
no i już 59-54Cedevita 2,1
Co za rozkminaWisla Plock vs Korona
2.14 bet365
Ciekawy mecz do typowania... Wisla na 13 meczy u siebie zaliczyla 7 zwyciestw 5 porazek przy tylko 1 remisie, wiec jest liderem u siebie pod wzgledem braku remisow na swoim terenie. Korona na 13 wyjazdow zremisowala 8 razy. I nie jest taka slaba poza domem jak sezon temu. Co tu wytypowac??? Ja nie wierze w zadne progresje, prawo seri itp...A Korona zaczela serie 2 remisow na wyjezdzie z Wisla Krakow oraz Sandecja. Wisla natomiast ostatni mecz u siebie wtopila z Cracovia 0-1, Ogladalem to spotkanie i nie zasluzyli na ta porazke. Biore pod uwage prawo serii w ktore nie wierze. 2 remisy z rzedy Korony, odpada 3 remis, 2 wygrane gosci w dzisiejszych meczach... Plus ze Craxa wygra(wygrala) 3 mecz z rzedu. Gdzies to prawo seri musi sie zlamac, Polska Ekstraklasa to Stan Umyslu ale po takim kursie chyba warto sprobowac ????
buuuum CP zasluzyl na gola!W meczu Chelsea beda gole. Warto sie przyczaic bo CP zmiany, wszedl Zaha za Benteke goscie juz mieli dwie okazje, a Chelsea z kontry tez zabija, wiec gole powinny byc.
Biore CP strzeli @ 3,75...widac, ze im zalezy na chociaz jednej bramce.
Przełamała. Można było łapać sporo wyższy kursKeys 2-0 1,81
Właśnie Davenport z nią rozmawiała. Mam nadzieję, że rozmowa pomoże ????collins wygląda po tych 5 gemach jakby miała dość i się miała przewrócić na korcie ale madison pomaga jak może robiąc błąd za błędem, ciekawie się zaczyna
Ok, to w meczu Benfici gol do 59:59 @ 1,87 Uni.