Ta ciemna jest niesamowita. Przegra sama ze sobąWłaśnie Davenport z nią rozmawiała. Mam nadzieję, że rozmowa pomoże ????
Ta ciemna jest niesamowita. Przegra sama ze sobą
85-75Cedevita 2,1
Jak Barca dowiezie, to PSV zawala mi właśnie ako @24... Zachciało się Holendrów...No to po ADO ... dziekuje, dobranoc ...
...I feel your pain... ????Jak Barca dowiezie, to PSV zawala mi właśnie ako @24... Zachciało się Holendrów...
www.tennisexplorer.comgdzie znajdę statystykę winnerów i ue z meczu keys bo na głównej tej statystyki nie ma?
Miałem nie grać.1 strzał
Lille _Montpelier btts
@3.15 Dla mnie warty kurs
Niestety, jedyne co mozna zrobic to zapamietac, i w nastepnej kolejce zagrac na PSV z Venlo u siebie. Powinni ogarnac po takiej porazce.Brak słów na to PSV
Tyle czasu grasz i jeszcze się nie nauczyłeś nie grac meczy gdzie grają zawodnicy z tego samego kraju to dopiero jest nie do pomyślenia...granie na pałę po kursach i zero wyciągania wniosków..ja pier.ole w co ja się pakuje, 30 minut meczu i naprawde poziom jakby grały zawodniczki z 5 setki. To jest nie do pomyślenia jak można być tak żałosnym żeby nie potrafić przebić trzy razy przez siatkę. Set przegrany i kupon tez. Nigdy więcej tej amerykanki. Murzynka na czarną listę. Ogólnie obie wyglądają jakby muchy odganiały, nie wiem czy taka nowa moda odbijania piłki