patrz niżej ????Czego ci jeszcze brakuje z tej grubej tasmy na awanse?
jak zamkniesz ile zarobisz?Pytanie za 100 pkt.
zamykać? kontrować, na 1 czekam tylko na MU a na drugim na MU i Barce. Są to AWANSE
Buk teraz nie daje możliwosci zamknięcia, ale raczej da, bo jak do tej pory nie mogłem zamykać, tak w dniu dzisiejszym przed meczami cały dzień mogłem. Raczej zamknę chyba.
załącznik
patrz niżej ????
tego się boję, jednak Sevilla zbyt mocna na wyjeździe nie jest, z koleji MU u siebie dobre. Tylko ten wynik 0-0 nie jest bezpiecznyZalezy ile będziesz miał do wypłaty, bo Barca wiadomo 99% a te łamagi z Manchesteru mogą zremisować 1;1 i Sevilla awansuje ;s
Nba do oglądania(jak się postawiło) to jest najgorszy sport ever, w piłce nożnej to się co najwyżej raz na kilka minut wkurwisz jak ktoś coś ewidentnie zepsuje, a w nba, szczególnie 4 kwarcie każdy rzut nietrafiony przez drużynę na którą postawiłeś to jest soczyste KUR..Houston 16 wygranych z rzędu,grubo, ale ja zaczynam szukac już porażki.
Co myślicie dzis o Bucks, nba rzadko gram I tak samo rzadko oglądam.
Juve x2 to bet tygodnia
Pięknie, hajsik wpadł ale ważne że się udało , emocji co nie miara i nerwówka, ale Igła i Paulito mimo słabszej gry nie zawiedli, i oczywiście bardzo dobre zmiany AllegriTotki - Juventus
Juventus Awans @2,75
Dybala gol @3,30
Fortuna
Awans jak najbardziej możliwy, w obronie trzeba zagrać bardzo dobrze, co do ataku zagra Igła + wrócił Paulo i już z Lazio pokazał jak ważnym jest zawodnikiem dla Juve. Myślę że będzie ciężko, ale 0-1 to fajny wynik +i daję awans. Także trzeba wierzyć i czekamy na meczyk ????
Vasco da Gama-RJ - Fluminense-RJJuve - Totek over 2.5
gruubo
Vegas lubi, jak porażka przychodzi w niespodziewanym momencie.Ja tam bardziej uderzam w Over, też czekam na porażke houston. Wczoraj jednak oglądając ich nie wyobrażam sobie żeby przegrali z Bucksami, to jak oni rzucają za 3 to jest niesamowite, a mają od tego kilku zawodników, więc mogą rozstrzelać każdego. Boston był blisko, ale myslę że tylko Toronto i GSW są w stanie im zagrozić, przegrać oni mogą chyba tylko jak im się nie bedzie chciało grać i odpuszczą, ale chyba chcą z 1 miejsca w tym sezonie do Play offów podchodzić. Jakiś overek myślę i czysta wygrana Houston