>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [72]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Panowie, polecam przyglądnąc się tym brazylijskim rozgrywkom, kazdego dnia po kilka,kilkanascie spotkan.
Biją rogi jak szaleni.
Gram tam grubiej single over 9 lub 10.
Czasami zmontuje jakies małe aku.
Teraz mam tripelka wszędzie over 9 I w dwóch spotkaniach zrobili do przerwy,a w trzecim wlasnie przed chwilą do 60 minuty(Cruzeiro-int.)
Są oczywiście spotkanie underove,ale to bardzo rzadko. Nie pchać się tylko w mecze z grubym faworytem po kursach 1.20, bo strzeli brame I rogi nie wchodzą...

Otrzymane punkty reputacji: +3
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Panowie, polecam przyglądnąc się tym brazylijskim rozgrywkom, kazdego dnia po kilka,kilkanascie spotkan.
Biją rogi jak szaleni.
Gram tam grubiej single over 9 lub 10.
Czasami zmontuje jakies małe aku.
Teraz mam tripelka wszędzie over 9 I w dwóch spotkaniach zrobili do przerwy,a w trzecim wlasnie przed chwilą do 60 minuty(Cruzeiro-int.)
Są oczywiście spotkanie underove,ale to bardzo rzadko. Nie pchać się tylko w mecze z grubym faworytem po kursach 1.20, bo strzeli brame I rogi nie wchodzą...
Niestety uni nie ma rogów w takich spptkaniach

gmark 765

gmark

Użytkownik
Ja dalem Kanepi po2,37. jak wygra gema na 3-1 to zamykam i wchodze delikatnie w Kurumi. Ten mecz to loteria
Kanepi gra jakby chciala to przegrac szczegolnie jej gemy serwisowe tak wygladaja gdy obejmie prowadzenie - w ostatnim 2DFy i dwa razy 3 metrowe outy.

rakubedzburg 609

rakubedzburg

Użytkownik
Kanepi gra jakby chciala to przegrac szczegolnie jej gemy serwisowe tak wygladaja gdy obejmie prowadzenie - w ostatnim 2DFy i dwa razy 3 metrowe outy.
Wiem ogladam. Zamklem i tak na 0. Ale jak widzisz to ona atakuje, a japonka czeka na blad....

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
zamkniete ????
a drugi kupon w grze czyli awans MU i Barca,
MU we wtorek, będa emocje, łatwo nie będzie, ale już na wyrabaniu bo plus jest
Juz pozamiatales ????
Ja bym przemyslal x2 to zamkniecie. Nie zdziwie sie na 1-1 w Manchesterze lub 1-1/2-2 w Barcelonie. Powodzenia! ????

L 234

lalus85

Użytkownik
Lakersi under 214,5 A Ci debile faul na 0,6 sek do konca meczu i 215 bo przeciez. Se przypomnialem dlaczego zwierzat sie nie gra

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Juz pozamiatales ????
Ja bym przemyslal x2 to zamkniecie. Nie zdziwie sie na 1-1 w Manchesterze lub 1-1/2-2 w Barcelonie. Powodzenia! ????
zobacze po weekendzie po wynikach w spotkaniach ligowych, forma, czy były rotacje, czy jakaś kluczowa kontuzja , chociaż liga a LM to inna bajka. Sevilla ograna w pucharach
z drugiej strony dla mnie to za mała kwota by zamykać 13k przy stawce 5k, wolę zaryzykować i powalczyć o 30 k. bo wg mnie to wejdzie. Jednak argument własnego boiska i dobrych wyników przemawia za MU a Sevilla na wyjexdzie to całkiem inny team jak u siebie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom