Arsenal + Lyon DNB ako: 3.34
Brondby + Beer Sheva + APOEL ako: 3.55
Przypomina mi to pewną akcję. Jakoś ze dwa lata temu ktoś rzucił tu info, że w czeskim kobiecym pucharze w kosza jedna z drużyn wystawiła juniorki. Bet 365 się nie połapał przez cały mecz (nie wiem jakim cudem). Każda kwarta latała po 30 do 2-4, można było zabijać wszystkie handicapy. Zdecydowanie za mało zarobiłem na tym meczu, ale strach było dokładać i trudno było uwierzyć w to co się dzieje ???? Ktoś to jeszcze pamięta?kosz. po 10min 21-0 ????
słaboMarsylia strzeli do HT @2,4
jak nie strzeli Marsylia to podziękuj dziecku ???? zobaczylo , ze źle robisz i placze - rośnie przyszly gracz ????Czlowiek chce postawić btts w Marsylia, to mu się dziecko rozplacze i strzelaja
h2h bylo po stronie marsyliiCo wy widzicie w tej Marsylii graja taka kaszane ze szok, wystarczy jedna kontra Nantes i pozamiatane,
Hehe, może i tak. Postawiłem, że Nantes strzeli jeszcze jedna @2.5jak nie strzeli Marsylia to podziękuj dziecku ???? zobaczylo , ze źle robisz i placze - rośnie przyszly gracz ????
Jesteś teraz gwiazda, zasluzyles na fanow licz sie ze sława i uważaj na paparazziZnów mnie obserwują ? Też tak macie ? Ja już mam z 15 "fanow" przez 2-3 tygodnie ????
Gwiazdeczki przemeczone po beckach z PSGMarsylia Albo Remis- Nantes @ 2,60 STS
Polecam !! ????
Puscilem na sile gwiazdorow...Ma za swoje.Marsylia over 1.5 gola 2.40
Ja też mam obawy co do Marsylii. Zamykają mi kupon a teraz nie opłaca się kontrowac.
Więc albo $$$ albo nic. Dokladam do zabojadow .
Marsylia 3.55 @ totolotek
@2.42Btts w Brighton
Atletico Madryt +1.5
Genoa
@3.99
biedaManCity - Chelsea
Over 2.5 + over 10.5 korka
@2.90
Spróbuje mocniej