Monchengladbach - Dortmund
obie strzelą? tak
1.80
Espanyol -Vilareall btts
@2.68
Pamiętam, że na debiut podałeś super typy na Wimbledon (a może się mylę?) a ostatnio tylko marudziszale barcelona frajersko rozgrywa końcówkę meczu z realem a ostatnie 2 minuty to totalny dramat, jeszcze do dogrywki dojdzie
żeby nie było nie grałem tego meczu, włączyłem ostatnie kilka minut bo z +15 zrobił się bliski wynik, a co do typów to dziś weszło juz trentino +1,5 seta, fenerbahce dw po 3,75 i teraz gra congeliano, także typy podaje, a i over u thiema nie wszedł.Pamiętam, że na debiut podałeś super typy na Wimbledon (a może się mylę?) a ostatnio tylko marudzisz
Modena dupa ????Lodz siatka grubas ???? u siebie dadza rade
Ależ ja nic do Ciebie nie mam, ale za bardzo się stresujesz (takie mam wrażenie) - wrzuć na luz, to tylko sport i pieniądze! ????żeby nie było nie grałem tego meczu, włączyłem ostatnie kilka minut bo z +15 zrobił się bliski wynik, a co do typów to dziś weszło juz trentino +1,5 seta, fenerbahce dw po 3,75 i teraz gra congeliano, także typy podaje, a i over u thiema nie wszedł.
FCSB strzeli do HT @4,2
W drugiej powinni coś wcisnąć , co mnie nie cieszy, bo mam pogranych gości...zobaczymy co będzie.FCSB strzeli do HT @4,2
oj ostatnio to w kazdym punkcie jest handel, ale początek roku i każdy chce na turnieje wyższej rangi dorobic ????Ależ ja nic do Ciebie nie mam, ale za bardzo się stresujesz (takie mam wrażenie) - wrzuć na luz, to tylko sport i pieniądze! ????
A, i może odpuść tenis, bo tam chyba dużo handlu ostatnio
Pozdro i powodzenia.
Rzeszow zmeczony, Budowlane mocne u siebie,Helic padake gra mysle ze max set Developres ugradla zabawy rzeszów dw 3:1 @4,5 i rzeszów @1,8