>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
betrayal 774

betrayal

Użytkownik
oj ostatnio to w kazdym punkcie jest handel, ale początek roku i każdy chce na turnieje wyższej rangi dorobic ????
jakies typy na mecz gwiazd nba?
Podobno ma być under ;)
Mam nadzieję, że typujesz only for fun ten mecz.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Rzeszow zmeczony, Budowlane mocne u siebie,Helic padake gra mysle ze max set Developres ugra
to jest siatkówka kobiet tu prowadzenie nawet 8-10 punktami w secie nie oznacza wygranej, wystarczy sobie przypomnieć mecz polic z krakowem
Podobno ma być under ;)
Mam nadzieję, że typujesz only for fun ten mecz.
raczej tylko oglądnę, myslałem na over lebrona bo w sts linia 21 pkt ale chyba odpuszcze

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
mamy 1-1 w setach, kto nie ma nerwów można zamykać, kontrować po 2.25 na Molteni/Zeballos
finaliści wielkich szlemów przegrywają z deblem, który gra chyba 7 mecz razem...
To że dopiero pierwszy czy drugi turniej ze sobą grają o niczym nie świadczy. Jak się gra deble to też trzeba prześledzić grę z innymi partnerami a u Molteniego i Zeballosa wygląda to całkiem nieźle . Wygrane turnieje ATP a o Challengerach nie wspomnę bo wygrywali je seryjnie. Do tego Canal / Farah to nie ten sam poziom co parę lat temu. Pierwszy set powinien dać do myślenia.
Żeby nie było nie gram tenisa jak nie mam 90%pewności a ten mecz to był 55-45 ze wskazaniem na Cabala/Faraha

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Ciekawe czy Andersonowi będzie tak samo jak wczoraj siedział serwis.
Ładnie betis przycisnął real i ma bramkę.

tnf 253

tnf

Użytkownik
Proszę, tak się robi wałeczki w siatce. 2 liga włoska, na gospodarzy 1,10 przed meczem, goście potrzebują na gwałt zwycięstw, gospodarze nie. Wygrywają łatwo 1 set, w drugim na początku kilku punktowa przewaga i nagle przestają grać i goście ich gromią w 3 kolejnych setach. Nie muszę mówić jaki kurs latał na live na początku drugiego seta ????
https://www.flashscore.pl/mecz/jVWIPjE1/#szczegoly-meczu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom