Podobno ma być underoj ostatnio to w kazdym punkcie jest handel, ale początek roku i każdy chce na turnieje wyższej rangi dorobic ????
jakies typy na mecz gwiazd nba?
Conegliano widze dupa a mam hcBudowlane pogrom w 1 secie
to jest siatkówka kobiet tu prowadzenie nawet 8-10 punktami w secie nie oznacza wygranej, wystarczy sobie przypomnieć mecz polic z krakowemRzeszow zmeczony, Budowlane mocne u siebie,Helic padake gra mysle ze max set Developres ugra
raczej tylko oglądnę, myslałem na over lebrona bo w sts linia 21 pkt ale chyba odpuszczePodobno ma być under
Mam nadzieję, że typujesz only for fun ten mecz.
To że dopiero pierwszy czy drugi turniej ze sobą grają o niczym nie świadczy. Jak się gra deble to też trzeba prześledzić grę z innymi partnerami a u Molteniego i Zeballosa wygląda to całkiem nieźle . Wygrane turnieje ATP a o Challengerach nie wspomnę bo wygrywali je seryjnie. Do tego Canal / Farah to nie ten sam poziom co parę lat temu. Pierwszy set powinien dać do myślenia.mamy 1-1 w setach, kto nie ma nerwów można zamykać, kontrować po 2.25 na Molteni/Zeballos
finaliści wielkich szlemów przegrywają z deblem, który gra chyba 7 mecz razem...
zaszkodził !Mała sonda. Od czasu wprowadzenia VAR-u bardziej wam pomógł czy zaszkodził, jeśli chodzi o $$$? ????
BTTS w derbach Turynu @1.95 bet365
Czy wobec powyzszego wygra Juve i obie strzelą? ???? Ładny kurs tam stygnie...
Hehe i anulowaliNiezły meczyk w Brazylii
Vitoria - Bahia 5:2 w czerwonych kartkach i 1:1 w bramkach ????
Chyba normalne że mecz nie mógł być kontynuowany biorąc pod uwagę fakt że gospodarzy na placu gry zostało 6.Hehe i anulowali
Brawo Ty!Chyba normalne że mecz nie mógł być kontynuowany biorąc pod uwagę fakt że gospodarzy na placu gry zostało 6.