>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jak ten milan w kosza utopi z wiesniakami z cremona a prowadzili cały mecz na luzie to się tam przelece i łby poucinał amatorom i sprzedawczykom. Zaczeli 4 kwartę i tradycyjnie od razu 0:10, to co oni w dwóch tam wyszli czy co
Moze tak być.
Ja mam Le Mans I prowadzili, juz 9 pkt, zapomnieli wyjśc na 3 kwarté....

tnf 253

tnf

Użytkownik
Moze tak być.
Ja mam Le Mans I prowadzili, juz 9 pkt, zapomnieli wyjśc na 3 kwarté....
jest ciągle na styku a sporo kasy lezy, zobaczymy jak się skończy. Ale powiedz mi, bo Ty ogarniasz chyba lepiej ode mnie tego kosza. Co jest z tymi ostatnimi kwartami wiecznie ? Bo ja miałem mnóstwo takich przypadków że 3 kwarty ok a w ostatniej z dychy nie wychodza z jakimiś leszczami. Rezerwy ? Zła rotacja czy jak

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Gambit @9
Kurs warty ryzyka, mapa mocno i to bardzo CT, ugrane 3 rundy dają szanse na comeback, 4 będzie bardzo w porządku a 5 to byłby mega dobry wynik vs sk na ovp. Powinno się dać zamknąć z zyskiem chociaż w 2 połowie

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
jest ciągle na styku a sporo kasy lezy, zobaczymy jak się skończy. Ale powiedz mi, bo Ty ogarniasz chyba lepiej ode mnie tego kosza. Co jest z tymi ostatnimi kwartami wiecznie ? Bo ja miałem mnóstwo takich przypadków że 3 kwarty ok a w ostatniej z dychy nie wychodza z jakimiś leszczami. Rezerwy ? Zła rotacja czy jak
Cholera wie ????
,Najlepsze 4 kwarty to są w Chinach, kiedy gruby faworyt odpuszcza,a w ostatniej kwarcie wygrywa np 15 punktami albo więcej.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Liverpool smiech na sali, jako jedyni w lidze cykneli Man City by w nastepnej kolejce przegrac z ostatnia w tabeli Swansea ???? ...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom