L
45K
Beitar 1x 2,9
Już tylko 1:2
Moze tak być.Jak ten milan w kosza utopi z wiesniakami z cremona a prowadzili cały mecz na luzie to się tam przelece i łby poucinał amatorom i sprzedawczykom. Zaczeli 4 kwartę i tradycyjnie od razu 0:10, to co oni w dwóch tam wyszli czy co
Krecz?. Czyli zwrot na bet365, gdzie Ty grasz, ze nie zwracaja za krecza?.żenada z kontuzją po ch** na kort wychodzi
tam gdzie nie ma zwrotu za krecz jesli rozegrany zostanie conajmniej 1 set ;pKrecz?. Czyli zwrot na bet365, gdzie Ty grasz, ze nie zwracaja za krecza?.
jest ciągle na styku a sporo kasy lezy, zobaczymy jak się skończy. Ale powiedz mi, bo Ty ogarniasz chyba lepiej ode mnie tego kosza. Co jest z tymi ostatnimi kwartami wiecznie ? Bo ja miałem mnóstwo takich przypadków że 3 kwarty ok a w ostatniej z dychy nie wychodza z jakimiś leszczami. Rezerwy ? Zła rotacja czy jakMoze tak być.
Ja mam Le Mans I prowadzili, juz 9 pkt, zapomnieli wyjśc na 3 kwarté....
kasa sie przyda a buki zadowoloneNawet drugą strzelili, Magdeburg patałachy
Ta Anisimova to utalentowana juniorka więc na taką Falconi starczyłożenada z kontuzją po ch** na kort wychodzi
Cholera wie ????jest ciągle na styku a sporo kasy lezy, zobaczymy jak się skończy. Ale powiedz mi, bo Ty ogarniasz chyba lepiej ode mnie tego kosza. Co jest z tymi ostatnimi kwartami wiecznie ? Bo ja miałem mnóstwo takich przypadków że 3 kwarty ok a w ostatniej z dychy nie wychodza z jakimiś leszczami. Rezerwy ? Zła rotacja czy jak
Cos probuja ale tylko tak nie za abrdzo maja pomysl na zakonczenieLiverpool coś gra czy sprzedaje jak ta parówa z Magdeburga?