>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
C 259,7K

czary-mary

Użytkownik
Gdańsk w siatce świetnie wywindował kurs na @ 1.99 na zwycięstwo. Składy tych dwóch drużyn to dwa bieguny. Przegrali pierwszego seta przez zły początek, wygrają 3:1
Do tego dodajmy, że już wczoraj były dwie kosmiczne niespodzianki i 2/2 zwycięstwa gości. W sobotę 1/2 goście, w piątek 2/3 goście.
Nie ma mowy o kolejnym zwycięstwie przyjezdnych. Gdańsk ich zje.
I tak miało być. Jest skład, jest gra. Pewne 3:1

Otrzymane punkty reputacji: +10
drexler 570

drexler

Użytkownik
Voegele pierwszy set 4-0 i przegrywa 4-6,drugi 2-0 i zaraz 2-6...robia mecze w tym tenisie nawet bez stwarzania pozorów..

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Liquid @2.45, strona tt mam wrażenie łatwiejsza na inferno, a i zews ma większy problem żeby obciążać, no i po tt łatwiej ugrywać samemu co twistzz czy elige mogą to spokojnie robić. Mir słabiutko dziś gra, to też może zaważyć, no i trudniej zbudowac ekonomię po ct.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Liquid @2.45, strona tt mam wrażenie łatwiejsza na inferno, a i zews ma większy problem żeby obciążać, no i po tt łatwiej ugrywać samemu co twistzz czy elige mogą to spokojnie robić. Mir słabiutko dziś gra, to też może zaważyć, no i trudniej zbudowac ekonomię po ct.
⛔, zestackowali na eko 2x i akurat tam wchodziło liquid, unlucky. Ale kibicowałem vega i mam ich pogranych przed majorem że wyjdą z grupy, szanse dalej są

tnf 253

tnf

Użytkownik
Jak ten milan w kosza utopi z wiesniakami z cremona a prowadzili cały mecz na luzie to się tam przelece i łby poucinał amatorom i sprzedawczykom. Zaczeli 4 kwartę i tradycyjnie od razu 0:10, to co oni w dwóch tam wyszli czy co

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom