>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Liverpool smiech na sali, jako jedyni w lidze cykneli Man City by w nastepnej kolejce przegrac z ostatnia w tabeli Swansea ???? ...
ostatnie dwa sezony - raz wygrywal Liverpool - raz Swansea ???? szykuje sie trzeci sezon

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Gambit @9
Kurs warty ryzyka, mapa mocno i to bardzo CT, ugrane 3 rundy dają szanse na comeback, 4 będzie bardzo w porządku a 5 to byłby mega dobry wynik vs sk na ovp. Powinno się dać zamknąć z zyskiem chociaż w 2 połowie
⛔
Nie wierzyłem w powrót przy punkcie meczowym, ale to co adren robił w całym meczu i ostatnim meczu. Skacze nad swatem żeby sprawdzić longa, przeciwnik go zobaczył w tej wąskiej luce a on go nie zobaczył, a tylko po to skakał ???? szkoda, bo 1 runda do overa też zabrakła. No ale cóż, jak sie bierze ovp na sk to trzeba coś mieć nie po kolei w głowie albo być mega pewnym siebie

tnf 253

tnf

Użytkownik
Liverpool smiech na sali, jako jedyni w lidze cykneli Man City by w nastepnej kolejce przegrac z ostatnia w tabeli Swansea ???? ...
Dlatego ja od jakiegoś czasu nigdy nie gram na ekipy które w ostatnim meczu wygraly efektownie czy ewentualnie maja serie zwycięstw. Wolę pograć kogoś kto ostanie spotkanie nieznacznie utopił. Jednak po latach obserwacji sportu to twierdzę że jednak większa mobilizacja jest po porażkach niż zwycięstwach.

contowsky 1,2K

contowsky

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Godzina: 21:00
Spotkanie: Swansea - Liverpool
Typ: Swansea
Kurs: 10,5
Bukmacher: fortuna

Historia już kilka razy pokazała, że Swansea będąc w strefie spadkowej lub jej okolicach potrafi wygrać z dzisiejszym rywalem. Zwłaszcza na własnym stadionie. Paradoksalnie Swansea lepiej radzi sobie z Liverpoolem będąc w kryzysie niż grając na prawdę dobrze (jak w sezonie 14/15). Działo się tak w sezonie 12/13 i 15/16. W poprzednich rozgrywkach wygrali natomiast na wyjeździe 3:2. Mając to w pamięci myślę, że gracze Swansea wyjdą dzisiaj zmotywowani i naładowani energią. I to podwójnie, bo pewnie będą chcieli się odegrać za ostatnią porażkę 0:5 z Liverpoolem. Ostatnio gra Swansea nie wygląda źle, jest o niebo lepiej niż na początku sezonu. Stawiałbym tutaj na sporo bramek i na to, że Swansea przynajmniej zremisuje. Ja gram bardziej ryzykowny typ za mniejszą stawkę, ale jeżeli ktoś chce to zawsze może spróbować typ Swansea nie przegra po kursie 3,80.
;) Kto zagrał ten kosi hajsy - Liverpool nie pierwszy raz podkłada się Swansea kiedy ci są w potrzebie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Dlatego ja od jakiegoś czasu nigdy nie gram na ekipy które w ostatnim meczu wygraly efektownie czy ewentualnie maja serie zwycięstw. Wolę pograć kogoś kto ostanie spotkanie nieznacznie utopił. Jednak po latach obserwacji sportu to twierdzę że jednak większa mobilizacja jest po porażkach niż zwycięstwach.
Czesto tak gram ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom