>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Brazyli-Boliwia
U20
Tam sie mi over widzi....
Kurde tylko gdzie znajde jakies staty z porzednich spotkan?
Juz szczeliły ...

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
, post: 6593146, member: 144206]Tomek obawiam sie ze nie znajdziesz statystyk ;p
Szybka bramka Brazylijek ;) moze teraz sie na cheile uspokoja zeby kursy podskoczyly ;)
⛔
Wziolem sobie ten over 4,5 po 2,2,akurat przed bramką. Jak nie spoczną na laurach to powinne nastrzelać.

quinty 2,3K

quinty

Użytkownik
Space Soldiers @2.35
Ponad 26.5 rundy @2.0
Jedni i drudzy pokazali ze potrafią grac te mapę i czuja sie tutaj jak ryba w wodzie. Zdecydowanie bardziej podoba mi sie w tym turnieju SS, wczoraj przez jeden niefortunny timing nie doprowadzili do dogrywki po której w związku ze złapanym momentum oewnie byliby juz w bostonie. Bedzie to długo mecz po którym na styku wygra turecki zespół bo zaprezentował sie moim zdaniem po prostu lepiej i ciekawiej od mysz na tym turnieju

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Oriente P, Nożna.
1.72
Poczekam na live jak da rade,złapac ok 2.
Over 2,5 po 2.2, tez żle nie wygląda, tyle,że goscie osłabieni I mogą nie wcisnąc....
E: kurs na live spada ????
Miałem nosa do overka brazylia-Boliwia.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Miami takie osłabione dziś, a co Houston męczy dziś to porażka I się nie zdziwie jsk przegra.
Cale nba, oglądac,ale nie grać.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Miami takie osłabione dziś, a co Houston męczy dziś to porażka I się nie zdziwie jsk przegra.
Cale nba, oglądac,ale nie grać.
Marudzisz, trzeba gra odwrotnie a nie gra z rotoworld:p
Przeciez roto jest dostepne dla kazdego kto sie tym interesuje....jak mozna byc tak naiwnym ze niby Ty czy ktokolwiek inny przeczytal info z roto itp i by pierwszym ktory zagral zanim kurs jeszcze nie spadl.Przeciez graja MILIONY ludzi na swiecie, rynek NBA jest dosc spory, i MILIONY ludzi czyta roto, i MILIONY osob gra tak jak im zaspiewaja z roto itp. Jest duzo stawek na Houston? Rzucmy info ze Cp3 nie zagra z &quot;prywatnych powodow&quot; i juz stawki ida na Miami, bo niby Houston &quot;oslabione&quot;:p, a jak bukmacher osoagnal to co chcial czyli 50/50,to 5 min przed meczem sie okazuje ze CP3 jest &quot;zdeterminowany&quot; i oddany klubowi i jednak zagra! ????
Roto i inne tego typu serwisy mozna porownac do informacji militarnej. Jesli jakies panstwo odtajnia dokumenty dla ogolno dostepnej publiki to znaczy ze dla armii to juz przestarzale info. Nie inaczej jest z roto world i innymi duperelami:p Wejdzie wam od czasu do czasu i zadowoleni, o czym juz pisalem, ale weszloby i wam jakbyscie rzucali moneta.
P.S. Mowia ze armia Amerykanska jest 10-20lat z technika do przodu.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Atp, ale ja nie grałem, tak sobie zerkam I to co na roto jest odzwierciedla to co na boisku.
Brak Gragica,T Johnsona I reszty nie grających od dłuższego czasu...

czaro82 503,4K

czaro82

Użytkownik
Jong Ajax HT/FT 1/1 @ 2.20 Unibet
... w meczu rezerw Ajaxu i AZ Alkmar
gol w obu połowach mocny dubel @ 1.95 ;)
✅
.
... rozliczam dopiero teraz bo wczoraj usnąłem ale ważne że 2 x ✅
Edmund - Dimitrov over 9.5 gema 1set @1.54
Cilic - Nadal over 9.5 gema 1 set @ 1.64
... taki dubel ako ; @ 2.52 Unibet

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Atp, ale ja nie grałem, tak sobie zerkam I to co na roto jest odzwierciedla to co na boisku.
Brak Gragica,T Johnsona I reszty nie grających od dłuższego czasu...
A jak Ci nie wejdzie to znowu bedziesz pisal ze NBA nie do grania tylko ogladania bo po raz kolejny logika nie pokrywa sie z info z roto? ????
@Down, lol a to ma jakies znaczenie? ???? Jak nie dzis pograsz NBA sponsored by roto to jutro pograsz ???? i znowu ta sama spiewka ze na NBA nie da sie zarabiac.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
A jak Ci nie wejdzie to znowu bedziesz pisal ze NBA nie do grania tylko ogladania bo po raz kolejny logika nie pokrywa sie z info z roto? ????
Piłeś ? Trzeci raz napisze, ja nie gram nic dzis z nba ????
Stary,nie wiem co Ty cpiesz,ale na tyle lat co w tym siedze, to info z roto czy temu podobnych stronek pokrywa się w 99%,bo chyba nikt nie sprawdza na kilka dni przed meczem.
Jaka śpiewka, kiedy tu ostatnio wrzuciłem typ na nba ?

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Oriente P, Nożna.
1.72
Poczekam na live jak da rade,złapac ok 2.
Over 2,5 po 2.2, tez żle nie wygląda, tyle,że goscie osłabieni I mogą nie wcisnąc....
E: kurs na live spada ????
Miałem nosa do overka brazylia-Boliwia.
✅
&quot;Roto i inne tego typu serwisy mozna porownac do informacji militarnej. Jesli jakies panstwo odtajnia dokumenty dla ogolno dostepnej publiki to znaczy ze dla armii to juz przestarzale info&quot;
Jprdl, przestań snuć swoje teorie spiskowe.
Powtarzam Ci,że info z roto a w realu sprawdza sié prawie w 100%. inna rzecz,że przecież sklady można zobaczyc przed samym meczem. Ty poważnie masz nas za idiotów I myślisz,że bazujemu na info z roto ?
Piszesz tu jakies typy na zasadzie rebusów,lejesz z ludzi,grających w tenisa, wez się kurwa ogarnij.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom