1,1M verno Znawca - Hokej Luty 1, 2018 #1941 FC Rostov v Dukla Praha over 1.5ht @1.88 Jak to nie wejdzie to już dzisiaj nic nie podaje ???? Kliknij aby rozwinąć... ????
FC Rostov v Dukla Praha over 1.5ht @1.88 Jak to nie wejdzie to już dzisiaj nic nie podaje ???? Kliknij aby rozwinąć... ????
4,1K mrbrightside Użytkownik Luty 1, 2018 #1942 Mozna all in.Siniakova Makarova sie.zalamie . Chyba byla masowka na ruską po.wczorajszym zwyciestwie z Pavluczenkowa
Mozna all in.Siniakova Makarova sie.zalamie . Chyba byla masowka na ruską po.wczorajszym zwyciestwie z Pavluczenkowa
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 1, 2018 #1943 Mozna all in.Siniakova Makarova sie.zalamie . Chyba byla masowka na ruską po.wczorajszym zwyciestwie z Pavluczenkowa Kliknij aby rozwinąć... Czekam na screena z twoim all in'em, pisać to łatwo
Mozna all in.Siniakova Makarova sie.zalamie . Chyba byla masowka na ruską po.wczorajszym zwyciestwie z Pavluczenkowa Kliknij aby rozwinąć... Czekam na screena z twoim all in'em, pisać to łatwo
2,7K kris_nh Użytkownik Luty 1, 2018 #1944 Czytam wstecz czy mnie jakieś fajne peffki ominęły bo było śmigane na nartach ???? pzdr all
1,1M verno Znawca - Hokej Luty 1, 2018 #1945 Czytam wstecz czy mnie jakieś fajne peffki ominęły bo było śmigane na nartach ???? pzdr all Kliknij aby rozwinąć... Dobrze że Cię nie było ????
Czytam wstecz czy mnie jakieś fajne peffki ominęły bo było śmigane na nartach ???? pzdr all Kliknij aby rozwinąć... Dobrze że Cię nie było ????
2,7K kris_nh Użytkownik Luty 1, 2018 #1946 Dobrze że Cię nie było ???? Kliknij aby rozwinąć... to fart powiem Wam, to pierdziele i się urlopuje, pogram jakąś piłke na weekend i wrzuce tu dubla czy tripla i styknie, dzięki
Dobrze że Cię nie było ???? Kliknij aby rozwinąć... to fart powiem Wam, to pierdziele i się urlopuje, pogram jakąś piłke na weekend i wrzuce tu dubla czy tripla i styknie, dzięki
2,1K maggioslc Użytkownik Luty 1, 2018 #1950 Koszykówka. Kutaisi - Tskaltubo under 171,5 @2,28 obecnie (ryzykowne bo towarzyski puchar czy cuś)
766 neuziss Użytkownik Luty 1, 2018 #1951 Teraz Makarova odda seta z 4:1 na 4:6 Kliknij aby rozwinąć... A pan to prorok Jackowski ?
4,1K mrbrightside Użytkownik Luty 1, 2018 #1953 A pan to prorok Jackowski ? Kliknij aby rozwinąć... Ma w glowie ten przegrany set z 6:3 w tie brejku teraz zrobi to samo Siniakova juz ja dojezdza
A pan to prorok Jackowski ? Kliknij aby rozwinąć... Ma w glowie ten przegrany set z 6:3 w tie brejku teraz zrobi to samo Siniakova juz ja dojezdza
766 neuziss Użytkownik Luty 1, 2018 #1954 Ja też widzę 6:4 dla Siniakowej ale poczekajmy Kliknij aby rozwinąć... Ja widze tylko win Makarovej
456 typer36 Użytkownik Luty 1, 2018 #1955 No jednak nie ma 6:4. Nie mam nic przeciwko zwycięstwu Makarovej ale narazie w dużej mierze sama sobie staje na drodze
No jednak nie ma 6:4. Nie mam nic przeciwko zwycięstwu Makarovej ale narazie w dużej mierze sama sobie staje na drodze
U 0 Usunięty użytkownik 153241 Gość Luty 1, 2018 #1957 Obie są siebie warte, raz jedna odda, raz druga, na kogo wypadnie na tego bęc, taki to mecz tenisistek..
Obie są siebie warte, raz jedna odda, raz druga, na kogo wypadnie na tego bęc, taki to mecz tenisistek..
4,1K mrbrightside Użytkownik Luty 1, 2018 #1960 Przepraszam z sie pomylilem nie 6:4 tylko 7:5 dla Siniakovej