>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
MOZE PRZESTANIECIE W KONCU PIEPRZYC O TYM NAPOLI I WYLEWAC SWOJE GORZKIE ZALE
I ODPOWIECIE JAK TAM MECZ VILLAREAL - LYON.
ZOSTANIE 0;0 ???

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
a co tu podsumowywać ? Może mieli nadzieje że uda się ugrać dobry wynik takim składem ale nie wyszło, więc starają się odrabiać straty w rewanżu, czy Napoli to taka drużyna dla której Liga Europejska nie ma wartości?
Aha, czyli wystawienie rezerwowego składu oznacza (w zależności od tego, co typujemy):
a) odpuszczenie meczu
b) nadzieję, że słabszy skład wystarczy do pokonania przeciwnika
Widocznie nie ma dla nich takiej wartości. Ligę Mistrzów sobie zapewnią przez ligę, a na mistrzostwo taka dobra okazja może się szybko nie powtórzyć, to chyba logiczne, co wybierają. Swoją drogą z ciekawości popatrzyłem na Twoją forumową aktywność w ostatnim czasie i ogranicza się ona do tego tematu i (kolejność losowa):
- hejt na Arsenal
- hejt na Villareal
- hejt na dwóch tenisistów serwujących jak p***y
- narzekanie na PSG, Bayern
- dzisiejsza akcja z wyzywaniem użytkowników od idiotów i bałwanów
Na forum bukmacherskim są raczej dorośli ludzie (przynajmniej być powinni) i jednak tu liczą się typy, Ty nic nie podajesz, a tylko narzekasz na wszystko i jeszcze się dziwisz, że inni na takie zachowanie reagują &quot;mistrzu&quot;

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
MOZE PRZESTANIECIE W KONCU PIEPRZYC O TYM NAPOLI I WYLEWAC SWOJE GORZKIE ZALE
I ODPOWIECIE JAK TAM MECZ VILLAREAL - LYON.
ZOSTANIE 0;0 ???
Hehe zluzuj troche ????
Okazje sa, ale marnie ze skutecznoscia. Calkiem prawdopodobne, ze bedzie 0:0.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Czyli jak skupiają się na Serie A bo teraz jest duża szansa, i dlatego wszystko innego odpuszczają, ja rozumiem wąski skład, słaba ławka, brak zmienników w Neapolu, no ale bez przesady to nie znaczy że za bardzo się wyeksploatują, grają raz na jakiś czas meczyk w LE.
Tu liczą się typy ? to wejdź sobie w jakikolwiek temat i zobacz jaką wartość mają te typy, na palcach jednej ręki można policzyć osoby które mają jako-takie typy, reszta to jest po prostu DNO, od piłki nożnej po NBA.

anoseven 342

anoseven

Użytkownik
Skład Lazio: Strakosha; Patric (ostatni mecz 23.12.2017r.), de Vrij, Caceres; Basta, Parolo, Leiva, Luis Alberto, Lulic; Felipe Anderson, Immobile.
Co sądzicie?
Tomcio Paluch jak zawsze się ośmiesza ????
Nawet zszedl na taki poziom, że travalgia go leje
Ustawka jak nic. ????
Już myślałem, że go nie przełamie w tym secie ale dał radę Włoch.

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
@kiks nie zamykałeś Ako z awansami ? LAzio ogarnia ????

swoje napisałem w dziale LE, że wyśmiewanie się z Baku jest nie poważne.
Nie zamykalem !!! ???? ksiegarnia ????
Co do meczu Villareal to szalu nie ma, ale ciezko uwierzyc, zeby nie wpadl gol. Ja jednak nie tykam

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
Tu liczą się typy ? to wejdź sobie w jakikolwiek temat i zobacz jaką wartość mają te typy, na palcach jednej ręki można policzyć osoby które mają jako-takie typy, reszta to jest po prostu DNO, od piłki nożnej po NBA.
Dobrze, tak więc lepiej nic nie podawać i krytykować - brawo ???? Więcej nie mam do dodania, bez odbioru :eek:

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
a co tu podsumowywać ? Może mieli nadzieje że uda się ugrać dobry wynik takim składem ale nie wyszło, więc starają się odrabiać straty w rewanżu, czy Napoli to taka drużyna dla której Liga Europejska nie ma wartości? przecież to nie Barca, Manchester City czy PSG, tylko jakieś tam Napoli które nie ma i nigdy nie miało żadnych sukcesów i które i tak wiecznie będzie za Juventusem ( w tak słabej lidze jak Serie A) i które w Lidze mistrzów nigdy nic nie wygra, więc Liga Europejska jest jak najbardziej na ich poziomie, dlaczego mieliby celowo odpuszczać, dlaczego Lazio nie odpuszcza ? Dlaczego Atalanta nie odpuszcza ? będą bić się z Juve o majstra a i tak to się skończy wygraną Juve, jednak w słabej Serie A to ta drużyna odstaje zdecydowanie, nawet jeśli w tym sezonie tego nie widać.
Świadomie bądź nie, ale samemu sobie odpowiedziałeś.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom