verno
Znawca - Hokej
Atletico vs Fc K.
over 1.5ht
@1.80
Aek
Atletico vs Fc K.
over 1.5ht
@1.80
od początku meczu Napoli jest lepsze, i nawet patrząc na skład widać że traktują to poważnie, a zobacz sobie w dziale Liga Europejska jak idioci zaczęli uświadamiać gościa który podał typ na Napoli, ich jakieś wyimaginowane hiotezy o odpuszczaniu przez Neapol, hehe niezła beka z pajaców.
Wszyscy zdrowi w domu? ????i co tam bałwany stawiające na Lipsk ? Napoli miało opuścić ? chyba tylko w waszych durnych łepetynach te pomysły.
banda idiotów, tylko takie określenie mi się nasuwa.
Typować sobie można jak się chce ale to oburzenie jak baku podał typ na Napoli, że ludzie tylko przegrają pieniądze czytając takie głupoty i grając na Napoli ponieważ oni na 100% odpuszczają i skupiają się na Serie A, tak jak by te błazny wiedziały jakie podejście do meczu ma Napoli, każdy może mieć inne zdanie ale po tym jak rzucili się na gościa ( swoją drogą dobre typy ma) który podał jak widać na razie dobry typ po ładnym kursie to trudno się z baranów pokroju bukoviny i innych pseudo znawców nie śmiać, sami z siebie robią pośmiewisko, tyle w temacie.Panowie szanujmy się nawzajem i innych typujących. Po co wyzywacie tych typujących przeciw Napoli? Raz ,że mecz się nie skończył, a dwa każdy typuje co uważa za słuszne.
Ja akurat kierowałem się w kierunku Napoli, ostatecznie tego nie grając bo już się nie opłacało.
A pierwszy mecz jak podsumujesz?Typować sobie można jak się chce ale to oburzenie jak baku podał typ na Napoli, że ludzie tylko przegrają pieniądze czytając takie głupoty i grając na Napoli ponieważ oni na 100% odpuszczają i skupiają się na Serie A, tak jak by te błazny wiedziały jakie podejście do meczu ma Napoli, każdy może mieć inne zdanie ale po tym jak rzucili się na gościa ( swoją drogą dobre typy ma) który podał jak widać na razie dobry typ po ładnym kursie to trudno się z baranów pokroju bukoviny i innych pseudo znawców nie śmiać, sami z siebie robią pośmiewisko, tyle w temacie.
nie mogę wysłać PW także napisz na email: [email protected]Można pw?
@kiks nie zamykałeś Ako z awansami ? LAzio ogarnia ????Wszyscy zdrowi w domu? ????
swoje napisałem w dziale LE, że wyśmiewanie się z Baku jest nie poważne.Typować sobie można jak się chce ale to oburzenie jak baku podał typ na Napoli, że ludzie tylko przegrają pieniądze czytając takie głupoty i grając na Napoli ponieważ oni na 100% odpuszczają i skupiają się na Serie A, tak jak by te błazny wiedziały jakie podejście do meczu ma Napoli, każdy może mieć inne zdanie ale po tym jak rzucili się na gościa ( swoją drogą dobre typy ma) który podał jak widać na razie dobry typ po ładnym kursie to trudno się z baranów pokroju bukoviny i innych pseudo znawców nie śmiać, sami z siebie robią pośmiewisko, tyle w temacie.
A ja mam np. bekę z Ciebie, bo nawet słowem się nie odezwałeś w dziale odnośnie typów na Napoli, a teraz jak strzelili bramkę to nagle się obudziłeś. Na forum bukmacherskim bardziej ceni się jednak umiejętność przewidywania, a nie wytykania innym. Inna sprawa, że akurat mimo wyniku koledzy mieli rację, bo kolega "słynie" na forum z takich typów. Zawsze pod prąd, czy jakieś typy w stylu "wygra dokładnie dwiema bramkami" itp. co jest irracjonalne, bo jak pisać analizę i pokazać innym, że akurat dwa gole więcej strzeli drużyna? Inna sprawa, że piszesz, że walczą na całego o awans, gdyby tak było, to by nie dali sobie pod koniec meczu strzelić dwóch bramek u siebie, no bez przesady. A jak już muszą dziś grać, to przecież się nie położą, tylko coś pokopią piłkęod początku meczu Napoli jest lepsze, i nawet patrząc na skład widać że traktują to poważnie, a zobacz sobie w dziale Liga Europejska jak idioci zaczęli uświadamiać gościa który podał typ na Napoli, ich jakieś wyimaginowane hiotezy o odpuszczaniu przez Neapol, hehe niezła beka z pajaców.
a co tu podsumowywać ? Może mieli nadzieje że uda się ugrać dobry wynik takim składem ale nie wyszło, więc starają się odrabiać straty w rewanżu, czy Napoli to taka drużyna dla której Liga Europejska nie ma wartości? przecież to nie Barca, Manchester City czy PSG, tylko jakieś tam Napoli które nie ma i nigdy nie miało żadnych sukcesów i które i tak wiecznie będzie za Juventusem ( w tak słabej lidze jak Serie A) i które w Lidze mistrzów nigdy nic nie wygra, więc Liga Europejska jest jak najbardziej na ich poziomie, dlaczego mieliby celowo odpuszczać, dlaczego Lazio nie odpuszcza ? Dlaczego Atalanta nie odpuszcza ? będą bić się z Juve o majstra a i tak to się skończy wygraną Juve, jednak w słabej Serie A to ta drużyna odstaje zdecydowanie, nawet jeśli w tym sezonie tego nie widać.A pierwszy mecz jak podsumujesz?