>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Dubel na dziś na g. 19:00
Dynamo Kijów AWANS 1,35
Pilzno AWANS 1.40
ako: 1.89
Stawka: &quot;ukryta&quot; ????
na godz. 21 już mam wstępny także dubel, ale to podam jak się w ogóle zdecyduję zagrać ok godz. 20:50
booom booom boooom ✅✅✅✅
4/4 = 4 dzień z rzędu ✅ , bez live, dawna sprawdzona metoda, samo granie PRE.
załącznik:

Otrzymane punkty reputacji: +21
raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
haha, na chwile chciałem wejść na sts zobaczyć kursy, a tu jak co ligę europejską, wywala serwery ????
Brawo STS ????

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
haha, na chwile chciałem wejść na sts zobaczyć kursy, a tu jak co ligę europejską, wywala serwery ????
Brawo STS ????
Co dobitnie pokazuje, że każdy pisze, że LE się ogląda co najwyżej, nie obstawia, a jednak każdy coś postawi ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Miał ktoś taką sytuacje, że puścił zakład w STS, który został potwierdzony ale później nie było go w rozliczonych ? Jakaś chora sytuacja, puściłem w końcówce gol Partizana, zostało potwierdzone. Później jako kontrę puściłem over 1.5 w meczu również potwierdzone. Skończyło się 2:0 , więc byłem zadowolony, że wpadło... wchodzę na konto, a tam ani śladu zakładu... Przecież to jest chore?! Jak to jest możliwe ?
E: Dzisiaj koniec przygody z STS, nigdy do tych gnojów nie wpłacę pieniędzy.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Miał ktoś taką sytuacje, że puścił zakład w STS, który został potwierdzony ale później nie było go w rozliczonych ? Jakaś chora sytuacja, puściłem w końcówce gol Partizana, zostało potwierdzone. Później jako kontrę puściłem over 1.5 w meczu również potwierdzone. Skończyło się 2:0 , więc byłem zadowolony, że wpadło... wchodzę na konto, a tam ani śladu zakładu... Przecież to jest chore?! Jak to jest możliwe ?
Skąd mogłeś wiedzieć.....ale nauczony doświadczeniem że bet365, też potrafi zmienic w historii np kurs, robie zrzuty I dzieki temu nie stracilem 200e ,po dlugiej walce.

piotrex007 118,4K

piotrex007

Użytkownik
I lipa bo patrze na te mecze na g. 21 i chyba nic nie wybiore ...
Lepiej nic nie wybrać niż stracić całkiem fajną serię ✅ przez nietrafione typy ;)
Nie miałem nigdy takiej sytuacji, ale poczekaj, ktoś pisał tu, że mają znów problemy z serwerami, że na stronę się nie dało wejść, może po prostu jak naprawią całkowicie awarię, to kupony wrócą do historii i dostaniesz wygraną.

Otrzymane punkty reputacji: +4
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Po STS dużo bym się spodziewał, ale czegoś takiego w życiu. Nie zrobiłem żadnego skrina, bo nawet mi do głowy nie przyszło że może być taka sytuacja. Teraz już pozamiatane, ale to jest skandal. Gdybym tylko zrobił skrina...już nie chodzi o pieniądze, ale poszedłbym wtedy z nimi do sądu i zapłacili by taką karę...

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
OK poszło

Milan DNB @1.61

live, ale zbyt krótki czas był na analizę pomiędzy spotkaniami z g.19 a 21
goood tajming ????
Milan 1111

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Lepiej nic nie wybrać niż stracić całkiem fajną serię ✅ przez nietrafione typy ;)
Nie miałem nigdy takiej sytuacji, ale poczekaj, ktoś pisał tu, że mają znów problemy z serwerami, że na stronę się nie dało wejść, może po prostu jak naprawią całkowicie awarię, to kupony wrócą do historii i dostaniesz wygraną.
Zobaczymy, ale raczej nie spodziewam się korzystnego rozwiązania sprawy...Gol Partizana jest rozliczony, aczkolwiek over 1.5 puściłem trochę później. Zagrałem przez stronę, nie aplikacje. Ok, teraz już nie ma co płakać bo i tak nie zrobię już nic. Może po naprawie serwerów coś się zmieni...

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Fenerbahce miało 2 mocne druzyny z Italii w grupie, w każdym meczu z nimi przegrały po tie breaku, a dziś miałby przegrać gładko 3:0? próbuje 3set fener @4,55 1/10

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom