>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Dzizys ten La Monf to jest klaun jednak widzi ze nie ma szans z Thiemiem i nie chce mu sie walczyc. To juz duzo lepiej walczyl z austriakiem Zajeballos. Ugra z Thiemem z 5 gemow

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Na forum jest niepisana zasada, że jak ktoś pisze, żeby grać GRUBO!!! to grubo płynie flotą na minus xd

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
Mowcie co.chcecie ale wczoraj Pella walczyl z.Thiemem jak.rowny z rownym.a dzisiaj Gael ugrywa 3 gemy? Przeciez to smierdzi jak.hui.znalazlby sie jeden co powie ze jasne to bylo oczywiste i sie spodziewal ze Thiem zerznie murzyna w czarne doopsko i zagral handi theima minus 8.5 gema??

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
mrbrightside bardzo dobrze mówi myslałem że Gael wroci do meczu ale jak widac gładka porażka...
Wniosek i jednoczenie przyczyna zjawiska prosta. Bardzo duzo ludzi pogralo cos w stone Monfilsa rozne handi bo.jak Pella pkryl handi 3.5 gema no to Monfi pokryje 4.5 czy 5.5 juz napewno ..aaa takiego coohooouja;)

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Tyksiol postaram się za Monfilsa wrzucić typ godny odrobienia strat za Gael wiec sledzcie dział siatkówki dla przypomnienia dodam jeszcze do typow na zywo. Przepraszam jeszcze raz ale mialem takie przeczucie szkoda bo kurs warty ryzyka ;)

mrbrightside 2,6K

mrbrightside

Użytkownik
A ja jestem ciekawy czy ktos kojarzy jakie wlasnie handi najwieksze gemowe dawaly buki.na monfilsa ?? Chodzi mi o te powazne?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom