Prawda. /Chłopaki, ja bym uważał na tego Thiema. Osobiście chciałem pograć Austriaka, ale widzę, że kolega wrzucił typ na Monfilsa, więc się wstrzymam ???? .19nowik45 nie ma potrzeba rozliczania jednego meczu dwa razy.
Siedzi
Jaga - Cracovia X @ 3.4 STS
A ja właśnie po tej linii nabrałem wątpliwości xd wystające kolano obrońcy i ręka napastnikateraz pokazali poprawione linie i faktycznie kawałek kolana wychylone czyli według przepisów spalony
E: Pff 0:2Eh, przepraszam za wulgaryzm ale Jebac to Basel
Stoje w miejscu od kilku dniTakie bety smakują najlepiej
Huddersfield - Czerwone Szmaty
Btts @2.25
Hudder race to 9 corners @2.00
I jeszcze delikatnie dubel z tych betów @4.50
Żebyś się nie zdziwił. Oni od początku sezonu robią wynik ponad stan i prędzej czy później zanotują zjazd do bazy.Valencia kuponik zamyka, oby bez niespodzianek
Jednak uwazam, ze bedzie to pozniej wierze ze wezma ten mecz bo Malaga mierny zespolŻebyś się nie zdziwił. Oni od początku sezonu robią wynik ponad stan i prędzej czy później zanotują zjazd do bazy.
Ohhh Karol, taki kupon mi położyłaś..
E: Pff 0:2
Barcelona w ręczna - 2.5 @2.57
Na obecną chwilę im się nie śpieszy, ale jak to Wisła, mogą wyciągnąć. Co do składu - Carrillo przesadził na maxa.i wróciła stara dobra Wisła, nie ważne kto tam będzie trenerem jezeli będzie 15 hiszpanów nic nie wnoszących do gry i poziomu drużyny
e. dlaczego nie gra Głowacki? Co robi Cywka jako defensywny pomocnik? I dlaczego znowu gra Arsenic??