>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [71]

Status
Zamknięty.
marcusgreen 784

marcusgreen

Użytkownik
Lewandowski znów niczym bohater z filmu ratujący biedną kobietę.
Virtus.pro po 2.67. Po wygranej na 1:1. Widzą tu value po zmianie w składzie.

kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Jeeeest Barca handicap pokryty ????
Fenerbahce trzymać a później Benfica i Basel po wygrane i do kasy po kolejny hajs

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
jeżeli ktos grywa polska lige siatkówki obiet to odradzam granie spotkań z udziałem cipeczek z ostrowa świetokrzyskiego, one potraafia zagrac naprawdę super spotkania z budowlanymi i rzeszowem, choć przegrane to fajnie sie prezentowały a dziś z wrocławiem u siebie który wygrał 1 na 8 spotkań po pewnym wygranym pierwszym secie przestały grac.

adik1992 526,5K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
no i klasycznie 1:3, ostatni set oddany znow serią w końcówce, mam nadzieję że zarobiłyście sobie na kosmetyki w tym meczu i czarna lista dla was ????

ilendil 2,1K

ilendil

Użytkownik
kurcze, przez przypadek pomyliłem 1x2bet z 1xbet.. wpłaciłem tam hajs, jest szansa na odzyskanie czy popłynąłem definitywnie?

gliwiczanin 3,2K

gliwiczanin

Użytkownik
Witam jestem aktualnie w pracy ,ale zwróciłem uwagę na jednego z dzisiejszych tenisistów Gaela Monfilsa ,który wczoraj pokonał w trzech setach Mayera. Przeciwnik jest wymagający ,ale w zasięgu Francuza. Dzisiaj czuję niespodziankę i wyczuwam ,że Gael znajdzie się w Finale Buenos Aires.
Thiem - Monfils typ 2 kurs 2.65 Fortuna

Mecz jest przewidziany na godzinę 19:30. Polecam zagrać grubiej to spotkanie. Nie tyle czuję ,że Francuz wygra z Austryjakiem ,ale myślę że wygra ten cały turniej. Pozdrawiam trzymajcie się ;).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom