E: z reszta zawsze jak akurat postawie na kutasiarza to dostaje po dupiedLasnie Anderson klapie japonca
Szmata jako słowo samo w sobie nie jest obraźliwe, ale jego kontekst obraża inny klub, czego na forum się unika Szczególnie, że to forum bukmacherskie, gdzie kluczowe ma być przewidywanie wyniku i przebiegu spotkań, a nie osobiste sympatie i antypatie kibicowskie, wyrażane jeszcze w dodatku w taki sposóbJakis gniewny mod usunal mojego posta i dał mi ostrzeżenie za "Huddersfield - Czerwone Szmaty" ...
O co kaman??? "Szmata" to takie brzydkie slowo? Nigdy nie mowil zamiast "koszulka" - "szmata"?
Thx. Załapałem. Sorry mod, kibice diabłów i wszyscy wokół. 2 razy mi nie trzeba powtarzac peace!Szmata jako słowo samo w sobie nie jest obraźliwe, ale jego kontekst obraża inny klub, czego na forum się unika Szczególnie, że to forum bukmacherskie, gdzie kluczowe ma być przewidywanie wyniku i przebiegu spotkań, a nie osobiste sympatie i antypatie kibicowskie, wyrażane jeszcze w dodatku w taki sposób
W zasadzie to lepsza czerwona jak czerwona z gwiazda albo z sama gwiazdaThx. Załapałem. Sorry mod, kibice diabłów i wszyscy wokół. 2 razy mi nie trzeba powtarzac peace!
Anderson 2-1 tak jak myślałem .PozdrawiamNapisał -> Gliwiczanin
Jeszcze spróbuje z tenisa na nockę .
Nishikori - Kevin Andreson (Handicap 1.5 seta typ 2 kurs 1.53) fortuna
Kevin ma sporą szanse na mecz . Dzisiaj Albot pokazał że jest w stanie ugrać seta z Nikim to dlaczego nie Kevin. Myślę że spokojnie powinno wejść. Mecz zaczyma się około godziny 01:30.Pozdrawiam