lucaspl
Użytkownik
Dziwny mecz, nie zdziwię się jak jeszcze drugiego ogarną ????Z 4:6 ogarnęły, w 2 secie się poddały, zobaczymy jak z głowami w decydującym ???? .
Dziwny mecz, nie zdziwię się jak jeszcze drugiego ogarną ????Z 4:6 ogarnęły, w 2 secie się poddały, zobaczymy jak z głowami w decydującym ???? .
No nie wierze w to co grają.
Śmiech na sali, 9:7 w taju i krecz xD.Tjandramulia/Woolock 5:6 w plecy - 7.30.
LvBet ( 2 : 2 )
Western Sydney Wanderers vs Newcastle Jets Typ : Powyżej 4.5@2.25 ( 2 : 2 )
To jest możliwe tylko u kobiet. Prowadzić 9:4 w taju, dostać piłką w twarz przy stanie 9:7 i skreczować ???? .Tjandramulia/Woolock 5:6 w plecy - 7.30.
To kobiety - nosek jest bardzo wazny w zyciu codziennym.To jest możliwe tylko u kobiet. Prowadzić 9:4 w taju, dostać piłką w twarz przy stanie 9:7 i skreczować ???? .
Hot mocniejszy,ale może,może, chociaz sam tego nie gram.Globalport - 3.20 - przy stanie 0:2 ???? .
Wiadomo, jednak kurs mnie zachęcił, a to "Filipiny" xD. Patrząc na ostatnie wyniki, spróbowałem za stówkę ???? .Hots
Hot mocniejszy,ale może,może, chociaz sam tego nie gram.
Dokladnie ????Wiadomo, jednak kurs mnie zachęcił, a to "Filipiny" xD. Patrząc na ostatnie wyniki, spróbowałem za stówkę ???? .
Jakbym miał hajs to bym skontrował i byłby pewny pieniądz, ale zobaczymy ???? .Brave wraca,może wyciągną.
Dokladnie ????
Ja pogralem za drobne Hot po 2,60.
....ale powrót ????
I ja sie na to dałem złapać może teraz dołożą trochę punktów....ale powrót ????
P.S. filipinczycy piękne ladują buków z, liniami.
Juz nie pietam kiedy byl over, same undery I to grube.
Teraz po polowie 39:34!!!! na Filipinach, gdzie kwarta jest po 12min.
Dołozą,a ile masz, jesli pre, to raczej lipa ?I ja sie na to dałem złapać może teraz dołożą trochę punktów
Nie no, pre nigdy ich nie gram. Mam 172 [email protected] i niestety 186 za @2.50Dołozą,a ile masz, jesli pre, to raczej lipa ?