K
0
kropson1988
Gość
Rublev win @2,59 1xbet.
Rublev win @2,59 1xbet.
Rublew zagrał znacznie ponizej tego poziomu ktory ostatnio pokazywał masa prostych bledow a garcia przestała sobie grac na poczatku 2 setaPewnie posprzedawali jak 99% touru wg ciebie
Oplaca się ?Czy ktos atakuje wygrana Strasbourga w kosza z Lyon w Pucharze Francji ? @1.5
Moim zdaniem tak ale chcialem zasiegnac opinii forum ????Oplaca się ?
W Turcji o 1 pkt za dużo.
ten gość wygra mecz @41Alcaraz Garfia 2 set @12
Gdzie Taka linia, aktualnie jest 151, twoja była z8 minut temuStrasbourg-lyon Powyżej 142,5 @1,90 przyjemna linia
Dziwisz się? Przecież ten 15 latek (jeszcze ma 14 lat) ograł dwie rundy temu Gaio... Ja pograłem po kursie 45 na zwycięstwo młodego.Gutierez Ferrol sprzedaj to proszę Cie !!! Pre było 1.04 i pierwszy set 6-0 , tu musi być wał !!!
Teraz masz nawet 139 ????Gdzie Taka linia, aktualnie jest 151, twoja była z8 minut temu
chyba nie ma sie co pchac, bo patologia się odstawis.Gdzie Taka linia, aktualnie jest 151, twoja była z8 minut temu
Chociaż pewnie zaraz Gutierez zaraz się ogarnie i z 0-4 30:40* zrobi się 6-4. ????Dziwisz się? Przecież ten 15 latek (jeszcze ma 14 lat) ograł dwie rundy temu Gaio... Ja pograłem po kursie 45 na zwycięstwo młodego.